reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Dziewczyny, naprawdę poczekam bliżej @.

Jak zobaczę negatyw, będzie mi smutno.
no jasne, nic na siłę, sama wiesz kiedy chcesz testować :) Ja liczę na swoją wytrwałość w tym miesiącu. Mój pierwszy miesiąc z mierzeniem temperatury. Będę obserwować, jak będzie spadać to teoretycznie mogę w ogóle odpuścić testowanie :D

reklama
Mamy podobne BMI, przy pierwszej ciąży ważyłam 30kg mniej, tez zjechałam prawie 20kg, dopiero wówczas zaczęli na monitoringu potwierdzać, ze będzie owu, wcześniej pcos i owu max 2 razy w roku (wg moich spostrzeżeń, wiec tez niekoniecznie), cykle po 60-90 dni wywoływane @ dupkiem
Ja PCOS najpierw miałam, później nie 😑 tak mnie diagnozowali, @ mam regularne. Ale nie oszukujmy się waga nam nie pomaga 😔

A takie pytanko mam czy jak testujecie to w "ukryciu" przed mężem/partnerem czy raczej obydwoje stresujecie się przed wynikiem?
Ja potrafiłam planowałam sobie testy tak żeby męża nie było np jak testowanie wypadało w sobotę czyli wtedy kiedy mąż w domu to robiłam w piątek żeby mi czasem do kibla nie wparował i nie widział po mnie ewentualnego rozczarowania

reklama
Do góry