reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Jej dziewczyny powtórzyłam dzisiaj badania. Właśnie przyszły wyniki i niby beta nadal mieści się w normie ale nie ukrywam że liczyłam na lepszy przyrost.
27.10 beta była 88,10.
31.10 jest 543.
Wszystko co jest w normie, nie jest poniżej normy 😁.
Nie szukaj problemu na siłę, trzymamy kciuki do wizyty teraz 🤗🤗.

reklama
Jej dziewczyny powtórzyłam dzisiaj badania. Właśnie przyszły wyniki i niby beta nadal mieści się w normie ale nie ukrywam że liczyłam na lepszy przyrost.
27.10 beta była 88,10.
31.10 jest 543.
Ja miałam podobne przyrosty nie denerwuj się . 17.10 miałam 85 ,a 21.10 miałam 574 wiec tez nie jakoś spektakularnie . A wczoraj widziałam bąbelka miał 3,6mm :)

Ja wpadam powoli w panikę, bo już zdarzyło się, że widziałam cień a @ jednak przyszła. Niby praktycznie zawsze jestem już taka zrezygnowana na koniec cyklu a jednak ten „cień” nadziei gdzieś pozostaje 🥺. Mam jeden test innej firmy strumieniowy, ale mniej czuły więc raczej nic nie pokaże teraz. Powtórzę test jutro, o ile 🩸się nie zacznie 😞.
Spróbuj może jeszcze dziś wieczorem te same testy, o ile nie będziesz piła za dużo. Może coś pokaże 🤞 chyba, że masz gdzieś aptekę całodobową?
Trzymam kciuki żeby ta kreska okazała się prawdziwa!

Dziewczyny, po raz kolejny bardzo dziękuję wam za aktywność w wątku!
Bez was nie było by tu tak świetnej atmosfery choć ten miesiąc dla wielu z nas nie zakończył się tak jak byśmy wszystkie chciały.

Jeszcze raz gratulacje dla: @Sylwanka89 @keisa92 @Klaudia126 @Pszczolka38 @Julkajulka91 @Mkd92 👶🍼 nudnych ciąż i lekkich porodów ❤️

Dla reszty lecimy na wątek listopadowy: https://www.babyboom.pl/forum/temat/listopadowe-kreski.121793/ i trzymam kciuki za wszystkie! Oby nam się tym razem poszczęściło 🤰

@Anezka11 co u Ciebie? Dawno się nie odzywałaś :)
Hej Kochana i dzięki za pamięć :) rzeczywiście usunęłam się trochę w kąt, złapałam dużego doła że względu na te trudności, by wyjść z niego musiałam ograniczyć ta cała tematykę i skupić się na sobie. Nie jest to łatwe. Mój mąż ma problem z przysadka, bardzo niskie FSH, bierze clostylbegyt, ale to znowu czas zanim coś się poprawi :( i czy to będzie kluczowe? Tracę siły na to. Wokół same ciąże. Jutro odwiedza nas przyjaciółka, która jest w połowie drugiej, a mi pęka serce, bo nie potrafię się tym cieszyć.

@olka11135 u mnie nie inaczej jak okres.

Hej Kochana i dzięki za pamięć :) rzeczywiście usunęłam się trochę w kąt, złapałam dużego doła że względu na te trudności, by wyjść z niego musiałam ograniczyć ta cała tematykę i skupić się na sobie. Nie jest to łatwe. Mój mąż ma problem z przysadka, bardzo niskie FSH, bierze clostylbegyt, ale to znowu czas zanim coś się poprawi :( i czy to będzie kluczowe? Tracę siły na to. Wokół same ciąże. Jutro odwiedza nas przyjaciółka, która jest w połowie drugiej, a mi pęka serce, bo nie potrafię się tym cieszyć.

@olka11135 u mnie nie inaczej jak okres.
Biedna. Rozumiem, że serce boli, dla mnie każda ciąża w otoczeniu to łzy. Nic mnie tak nie rusza, ciuszki, ubranka czy same dzieci - tylko to ciąże. Tulę mocno, jeśli będziesz gotowa, zeby wrócić, to ja pewnie będę tu ciagle, bo na ciażę sie nie zanosi :p

Biedna. Rozumiem, że serce boli, dla mnie każda ciąża w otoczeniu to łzy. Nic mnie tak nie rusza, ciuszki, ubranka czy same dzieci - tylko to ciąże. Tulę mocno, jeśli będziesz gotowa, zeby wrócić, to ja pewnie będę tu ciagle, bo na ciażę sie nie zanosi :p
Tez miałam taki miesiąc jak Twój - niby idealnie, nadzieja duża, a jednak bez powodzenia, także trzymam mocno kciuki za Twoje listopadowe starania:)

reklama
Do góry