reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Jej dziewczyny powtórzyłam dzisiaj badania. Właśnie przyszły wyniki i niby beta nadal mieści się w normie ale nie ukrywam że liczyłam na lepszy przyrost.
27.10 beta była 88,10.
31.10 jest 543.
Wszystko co jest w normie, nie jest poniżej normy 😁.
Nie szukaj problemu na siłę, trzymamy kciuki do wizyty teraz 🤗🤗.

reklama
Jej dziewczyny powtórzyłam dzisiaj badania. Właśnie przyszły wyniki i niby beta nadal mieści się w normie ale nie ukrywam że liczyłam na lepszy przyrost.
27.10 beta była 88,10.
31.10 jest 543.
Ja miałam podobne przyrosty nie denerwuj się . 17.10 miałam 85 ,a 21.10 miałam 574 wiec tez nie jakoś spektakularnie . A wczoraj widziałam bąbelka miał 3,6mm :)

Ja wpadam powoli w panikę, bo już zdarzyło się, że widziałam cień a @ jednak przyszła. Niby praktycznie zawsze jestem już taka zrezygnowana na koniec cyklu a jednak ten „cień” nadziei gdzieś pozostaje 🥺. Mam jeden test innej firmy strumieniowy, ale mniej czuły więc raczej nic nie pokaże teraz. Powtórzę test jutro, o ile 🩸się nie zacznie 😞.
Spróbuj może jeszcze dziś wieczorem te same testy, o ile nie będziesz piła za dużo. Może coś pokaże 🤞 chyba, że masz gdzieś aptekę całodobową?
Trzymam kciuki żeby ta kreska okazała się prawdziwa!

Dziewczyny, po raz kolejny bardzo dziękuję wam za aktywność w wątku!
Bez was nie było by tu tak świetnej atmosfery choć ten miesiąc dla wielu z nas nie zakończył się tak jak byśmy wszystkie chciały.

Jeszcze raz gratulacje dla: @Sylwanka89 @keisa92 @Klaudia126 @Pszczolka38 @Julkajulka91 @Mkd92 👶🍼 nudnych ciąż i lekkich porodów ❤️

Dla reszty lecimy na wątek listopadowy: https://www.babyboom.pl/forum/temat/listopadowe-kreski.121793/ i trzymam kciuki za wszystkie! Oby nam się tym razem poszczęściło 🤰

@Anezka11 co u Ciebie? Dawno się nie odzywałaś :)
Hej Kochana i dzięki za pamięć :) rzeczywiście usunęłam się trochę w kąt, złapałam dużego doła że względu na te trudności, by wyjść z niego musiałam ograniczyć ta cała tematykę i skupić się na sobie. Nie jest to łatwe. Mój mąż ma problem z przysadka, bardzo niskie FSH, bierze clostylbegyt, ale to znowu czas zanim coś się poprawi :( i czy to będzie kluczowe? Tracę siły na to. Wokół same ciąże. Jutro odwiedza nas przyjaciółka, która jest w połowie drugiej, a mi pęka serce, bo nie potrafię się tym cieszyć.

@olka11135 u mnie nie inaczej jak okres.

Hej Kochana i dzięki za pamięć :) rzeczywiście usunęłam się trochę w kąt, złapałam dużego doła że względu na te trudności, by wyjść z niego musiałam ograniczyć ta cała tematykę i skupić się na sobie. Nie jest to łatwe. Mój mąż ma problem z przysadka, bardzo niskie FSH, bierze clostylbegyt, ale to znowu czas zanim coś się poprawi :( i czy to będzie kluczowe? Tracę siły na to. Wokół same ciąże. Jutro odwiedza nas przyjaciółka, która jest w połowie drugiej, a mi pęka serce, bo nie potrafię się tym cieszyć.

@olka11135 u mnie nie inaczej jak okres.
Biedna. Rozumiem, że serce boli, dla mnie każda ciąża w otoczeniu to łzy. Nic mnie tak nie rusza, ciuszki, ubranka czy same dzieci - tylko to ciąże. Tulę mocno, jeśli będziesz gotowa, zeby wrócić, to ja pewnie będę tu ciagle, bo na ciażę sie nie zanosi :p

Biedna. Rozumiem, że serce boli, dla mnie każda ciąża w otoczeniu to łzy. Nic mnie tak nie rusza, ciuszki, ubranka czy same dzieci - tylko to ciąże. Tulę mocno, jeśli będziesz gotowa, zeby wrócić, to ja pewnie będę tu ciagle, bo na ciażę sie nie zanosi :p
Tez miałam taki miesiąc jak Twój - niby idealnie, nadzieja duża, a jednak bez powodzenia, także trzymam mocno kciuki za Twoje listopadowe starania:)

reklama
Do góry