reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Dziewczyny, jak nie zmierzyłam temp. Z soboty na niedzielę bo spałam 3,5h po imprezie, więc stwierdziłam, że nie ma senie to cały ten wykres już traci sens?
Na razie to ja nic z niego nie kumam i nie wiem jak czytać 😂😂.

Załączniki

• Screenshot_20221031_111505_org.iggymedia.periodtracker_edit_1629024289692049.jpg
    Screenshot_20221031_111505_org.iggymedia.periodtracker_edit_1629024289692049.jpg
    92,9 KB · Wyświetleń: 49
Dziewczyny, jak nie zmierzyłam temp. Z soboty na niedzielę bo spałam 3,5h po imprezie, więc stwierdziłam, że nie ma senie to cały ten wykres już traci sens?
Na razie to ja nic z niego nie kumam i nie wiem jak czytać 😂😂.
Też nic nie kumam jak na niego patrzę :p masz pierwszą fazę cyklu?
Lepiej ominąć ten jeden pomiar, prawdopodobnie mialabys i tak temp zawyżoną. Ja mam tak zawsze po alkoholu i krótkim śnie.

Też nic nie kumam jak na niego patrzę :p masz pierwszą fazę cyklu?
Lepiej ominąć ten jeden pomiar, prawdopodobnie mialabys i tak temp zawyżoną. Ja mam tak zawsze po alkoholu i krótkim śnie.
Ja nic akurat nie piłam, ale mało spałam, więc ominęłam. Dziś mam 18dc, według apki niby 29.11 miałam owu 🤷‍♀️, akurat idę 3 listopad do Gino sprawdzić czy owu była, bo podejrzenie braku jest od 6mce, więc w tym mce mam ginekologa i progesteron do zbadania.

Ja nic akurat nie piłam, ale mało spałam, więc ominęłam. Dziś mam 18dc, według apki niby 29.11 miałam owu 🤷‍♀️, akurat idę 3 listopad do Gino sprawdzić czy owu była, bo podejrzenie braku jest od 6mce, więc w tym mce mam ginekologa i progesteron do zbadania.
Z tego co czytalam 3 h snu starczyłoby do poprawnego pomiaru, ale skoro nie zmierzylas to po ptakach 😂
U mnie jest 8 dni po, więc statystyczmie mam jeszcze 2 do 4 dni szans 🤪 no chyba, że temperatura pojdzie jutro w dół to juz zadnych i w tym to mierzenie szanuję, bo nie trzeba 14 dni się łudzić wystarczy 10.😢😂

Teraz tak patrzę na ten wykres i ten 29.10 miałaś spadek, który często jest przed owulacją.
Ja mam co miesiąc taki spadek w dniu kiedy wychodzi pozytywny test owu. Nie czułaś 30.10 żadnych objawów owulacji czasem? ;)

reklama
Do góry