Calineczka92
Fanka BB :)
Ja to nie umiem jeszcze czytać tych wykresówBłondziorno również!
Dziś Idziemy na domowke. Temperatura w doł i test biały jak po wypraniu w Vizirze![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to nie umiem jeszcze czytać tych wykresówBłondziorno również!
Dziś Idziemy na domowke. Temperatura w doł i test biały jak po wypraniu w Vizirze![]()
jeszcze 5hFajny nick.
Na początku zastanawiałam się, kto to, ale już poznaję.
Jeszcze 4 godziny…
Też nic nie kumam jak na niego patrzęDziewczyny, jak nie zmierzyłam temp. Z soboty na niedzielę bo spałam 3,5h po imprezie, więc stwierdziłam, że nie ma senie to cały ten wykres już traci sens?
Na razie to ja nic z niego nie kumam i nie wiem jak czytać.
DziękiFajny nick.
Na początku zastanawiałam się, kto to, ale już poznaję.
Jeszcze 4 godziny…
i Miętusi Przysłop w TatrachDziękilubię wszystko co miętowe. Mohito
A jak się dowiedziałam, że jest w Polsce jaskinia Miętusia to stwierdziłam, że kiedyś trzeba ją zobaczyć![]()
Ja nic akurat nie piłam, ale mało spałam, więc ominęłam. Dziś mam 18dc, według apki niby 29.11 miałam owuTeż nic nie kumam jak na niego patrzęmasz pierwszą fazę cyklu?
Lepiej ominąć ten jeden pomiar, prawdopodobnie mialabys i tak temp zawyżoną. Ja mam tak zawsze po alkoholu i krótkim śnie.
Z tego co czytalam 3 h snu starczyłoby do poprawnego pomiaru, ale skoro nie zmierzylas to po ptakachJa nic akurat nie piłam, ale mało spałam, więc ominęłam. Dziś mam 18dc, według apki niby 29.11 miałam owu, akurat idę 3 listopad do Gino sprawdzić czy owu była, bo podejrzenie braku jest od 6mce, więc w tym mce mam ginekologa i progesteron do zbadania.
Teraz tak patrzę na ten wykres i ten 29.10 miałaś spadek, który często jest przed owulacją.Ja nic akurat nie piłam, ale mało spałam, więc ominęłam. Dziś mam 18dc, według apki niby 29.11 miałam owu, akurat idę 3 listopad do Gino sprawdzić czy owu była, bo podejrzenie braku jest od 6mce, więc w tym mce mam ginekologa i progesteron do zbadania.
Chyba tylko ja w pracy do 22A żebyście nie zes*ały się z tymi urlopami- @black_angel Ty nie, ale reszta tak.
Chyba tylko ja jadę na 7 do pracy. Reszta śpi.