reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Tak, bo szkoda mi home office jak tu i tak nikogo nie ma 😅 wolę pracować z domu normalnego dnia, jak w biurze jest dużo ludzi bo mi przeszkadzają :D
A to masz jakiś limit :D?

Ja miałam dzisiaj jechać do biura, bo stamtąd jest tylko km do fizjo. Ale okazało się że nawet sekretarki dzisiaj nie będzie, to ja nie będę tam sama siedzieć xD.

reklama
To ja wole siedzieć w domu niż w pustej kancelarii ;)
ja ogólnie jestem zdziczała. Baaaardzo lubię siedzieć sama i z nikim nie rozmawiać.
Small talki mnie nie interesują, nie chce mi się ich prowadzić. Mogę w biurze np robić sobie herbate i naprawde spoko się czuję w milczeniu, nie tzreba od razu pytać "co słychać" etc.
No tak, jestem dzikusem w ogóle pod względem kontaktów międyzludzkich :D Tak samo, żeby gdzieś zadzownić muszę się przygotowywać psychicznie 3 dni

ja ogólnie jestem zdziczała. Baaaardzo lubię siedzieć sama i z nikim nie rozmawiać.
Small talki mnie nie interesują, nie chce mi się ich prowadzić. Mogę w biurze np robić sobie herbate i naprawde spoko się czuję w milczeniu, nie tzreba od razu pytać "co słychać" etc.
No tak, jestem dzikusem w ogóle pod względem kontaktów międyzludzkich :D Tak samo, żeby gdzieś zadzownić muszę się przygotowywać psychicznie 3 dni

Ja się przyznaje bez bicia do bycia ekstrawertykiem mimo osobowości wysoko wrażliwej. Paweł dla odmiany wybiłby 90% społeczeństwa i zamieszkał w lesie XD

Ja się przyznaje bez bicia do bycia ekstrawertykiem mimo osobowości wysoko wrażliwej. Paweł dla odmiany wybiłby 90% społeczeństwa i zamieszkał w lesie XD
no ja to jestem takim dziwnym tworem, bo uwielbiam siedzieć sama i naprawdę nie potrzebuję wiecej ludzi niż moja rodzina. A z drugiej jak idę się spotkać ze znajomymi to gadam głośno, śmieję się, odnajduję.
Dlatego tak mnie troche 'drażni' jak ktoś się tak mocno określa ekstra/intro. Każdy jest połączeniem, nie ma ludzi 100% ekstra lub intro.

Mam tak samo😀 jako jedyna mam pokój jednoosobowy i jest mi z tym bardzo dobrze. Pozostali współpracownicy nie potrafią tego zrozumieć 🤦m.in. dlatego zrobiłam sobie AUTOdiagnozę-Zespol Aspergera😀

reklama
Do góry