reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

no ja to jestem takim dziwnym tworem, bo uwielbiam siedzieć sama i naprawdę nie potrzebuję wiecej ludzi niż moja rodzina. A z drugiej jak idę się spotkać ze znajomymi to gadam głośno, śmieję się, odnajduję.
Dlatego tak mnie troche 'drażni' jak ktoś się tak mocno określa ekstra/intro. Każdy jest połączeniem, nie ma ludzi 100% ekstra lub intro.
To w sumie racja, to mi bliżej do tego stanu ;)

reklama
Mam tak samo😀 jako jedyna mam pokój jednoosobowy i jest mi z tym bardzo dobrze. Pozostali współpracownicy nie potrafią tego zrozumieć 🤦m.in. dlatego zrobiłam sobie AUTOdiagnozę-Zespol Aspergera😀
ja sobie zrobiłam auto diagnozę - osoba wysoko wrażliwa :D
bo np ja strasznie dużo płaczę - czy na filmie, czy jak jestem smutna, zła, zdenerwowana, zestresowana. W poprzedniej pracy każdy wiedział, że jak się denerwuje to ryczę - i wiele razy wykonywałam jakieś stresujące zadanie jak mi łzy po policzkach płyneły :D wiem, że nie powinno się płakać w pracy, ale każdy wiedział, ze nic mi sie nie dzieje tylko ja tak reaguje na emocje :D

ja sobie zrobiłam auto diagnozę - osoba wysoko wrażliwa :D
bo np ja strasznie dużo płaczę - czy na filmie, czy jak jestem smutna, zła, zdenerwowana, zestresowana. W poprzedniej pracy każdy wiedział, że jak się denerwuje to ryczę - i wiele razy wykonywałam jakieś stresujące zadanie jak mi łzy po policzkach płyneły :D wiem, że nie powinno się płakać w pracy, ale każdy wiedział, ze nic mi sie nie dzieje tylko ja tak reaguje na emocje :D
Ja się kiedyś poryczalam nad apelacja, bo patron powiedział o słowo za dużo. Ale mi było głupio, jak mnie wzial do gabinetu i zaczął się tłumaczyć ;)

eloszka loszki! ❤
ja weekend na uczelni, także ten... jakby tego było mało, po potrąceniu sarny (zmarła na śmierć), to jeszcze wczoraj jadąc na uczelnię przywalilam na podwórku w samochód kuzyna starego, który nas odwiedził... Bobie, jakis nieszczęśliwy czas mam ostatnio. Oczywiście jedyna wkurwiona osoba w tej sytuacji był mój stary, kuzyn wybaczyl, zrozumiał, ogólnie lajcik.
Ja dziś wolne, toteż będę myla okna !
Aha, i mam jeszcze dzisiaj kolejna wizytę usg, 5 dni temu miałam dominujący pecherzyk 11mm i dwa po 10 mm, zobaczę czy coś urosło.. Jakieś takie mam przeczucie, że nic tam nie ma. Temperatura u mnie dzisiaj mocno w dół, jeszcze nie wiem jak na to patrzeć, bo mierze pierwszy raz.
Proszę, trzymajcie kciuki za ten pecherzyk 🥺

no ja to jestem takim dziwnym tworem, bo uwielbiam siedzieć sama i naprawdę nie potrzebuję wiecej ludzi niż moja rodzina. A z drugiej jak idę się spotkać ze znajomymi to gadam głośno, śmieję się, odnajduję.
Dlatego tak mnie troche 'drażni' jak ktoś się tak mocno określa ekstra/intro. Każdy jest połączeniem, nie ma ludzi 100% ekstra lub intro.
To się nazywa, o ile dobrze pamiętam, ambiwertyzm. Ogółem jesteś raczej taka, że nie potrzebujesz ogromu towarzystwa i nie opowiadasz każdemu historii życia, ale jak masz ochotę to potrafisz poszaleć na imprezie. Albo odwrotnie - uwielbiasz zamieszanie, ale co jakiś czas musisz mieć weekend dla wyciszenia.

....i piąteczka w opcji pierwszej ;)

To się nazywa, o ile dobrze pamiętam, ambiwertyzm. Ogółem jesteś raczej taka, że nie potrzebujesz ogromu towarzystwa i nie opowiadasz każdemu historii życia, ale jak masz ochotę to potrafisz poszaleć na imprezie. Albo odwrotnie - uwielbiasz zamieszanie, ale co jakiś czas musisz mieć weekend dla wyciszenia.

....i piąteczka w opcji pierwszej ;)
Idealny opis mojej osobowości! 😍
A im jestem starsza tym bardziej doceniam te samotne chwile, oczywiscie poszaleć i poimprezować lubię tak samo :D

reklama
Do góry