reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Hej dziewczyny, testy owulacyjny robione przed chwilą z tej samej probki moczu. Jeden z domowego laboratorium, drugi z tych najtańszych z allegro. Jak dla mnie pik na podstawie tego pierwszego ale chciałam pokazać różnice jak te taniochy wychodzą słabo. Do tej pory robiłam tylko je a w tym miesiącu zakupiłam dodatkowo z domowe labo :)
Też polecam te z domowego laboratorium. Pokazuje ładne kreski jak trzeba ;)

reklama
Opowiadaj 😁😆
Już przecierpię tę pojebaną reklamę soczewek 😁😆
Jak jeszcze próbowałam czytać forum na telefonie, to ciagle mi się włączała reklama soku Kubuś i to jakaś taka wredna, że nie dało się przejść na następną stronę wątku 😳 tylko od razu przerzucało na stronę producenta. Na aplikacji jest milion razy lepiej, to może lepiej już coś innego usunąć z telefonu i ją zainstalować z troski o swój spokój 😀

właśnie, ja zwykle chodziłam do ginekologów kobiet i było spoko, ale w klinice niepłodności jestem u faceta i jest naprawde spoko. Dużo delikatnijeszy.

A co do spódnic to mam takie samo zdanie jak @lady_in_blue .

Mój pierwszy chłopak nie pozwalał mi chodzić do faceta ginekologa 🤷‍♀️
Ja chodzę w sukienkach do ginekologa, bo dla mnie to wygodniejsze i szybsze ;) zwłaszcza w lecie

Jak jeszcze próbowałam czytać forum na telefonie, to ciagle mi się włączała reklama soku Kubuś i to jakaś taka wredna, że nie dało się przejść na następną stronę wątku 😳 tylko od razu przerzucało na stronę producenta. Na aplikacji jest milion razy lepiej, to może lepiej już coś innego usunąć z telefonu i ją zainstalować z troski o swój spokój 😀
Ale że co, na aplikacji nie ma reklam? 😏

reklama
Do góry