lady_in_blue
Fanka BB :)
Moja koleżanka też twierdzi, że ginekolog facet to na pewno zboczeniec i nigdy do takiego nie pójdzieTo czaj to co mi się teraz wyświetliło:
5 rzeczy które musisz wiedzieć przed pierwszą wizytą u ginekologa.
I facet mówi: ubierz spódniczkę, wtedy nie będziesz musiała się rozbierać, wystarczy że zdejmiesz tylko majtki.
I komentarz jakiegoś typa: ohohoh "wystarczy że zdejmiesz tylko majtki - to zachęca do seksu. W ogóle to to powinien być zawód zarezerwowany tylko dla kobiet"
Nawet kiedyś się śmiałam, że jak z jakiegoś powodu trafi do szpitala na oddział ginekologii to będzie tam musiała sceny odstawiać, żeby nie badał jej żaden mężczyzna, których jest zwykle dużo
Btw totalnie nie rozumiem tego chodzenia w spódniczkach do ginekologa . Przynajmniej te które mam tak średnio nadają się do leżenia z szeroko rozstawionymi nogami. Już nie mówiąc o tym, że teraz już praktycznie we wszystkich gabinetach są te takie jednorazowe, w które trzeba się przebrać. A tak poza tym to leży się tam w takiej pozycji, że te 1-2 metry od łazienki do fotela to już mi na prawdę różnicy nie robią.