reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
mój Stary ostatnio otwierał szafkę nad kiblem i coś grzebał tak, że potrącił mój kieliszek i spadł na podłogę. Troszku się utrzasnął i drze się na mnie stary: co ten kieliszek robi w tej szafce?! I powiedziałam to co @Wezu swojemu staremu, że lubię sobie chlapnąć kielicha przed snem przy sikaniu 😂 A on spojrzał na mnie z taką obrzydzoną miną 😂😂😂😂
No mi się stłukł ostatnio i już się podjarałam, że na szczęście 🤡

Ej, ja się znowu nie zapiszę w listopadzie na testowanie ale nie wyrzucajcie mnie z tej drużyny :p wnioskuje o trafienie na jakąś listę oczekujących :p
Ja też, ja też! U mnie ciąża na 1000% wykluczona bo nie będzie żadnego seksu w tym cyklu. 🤣 chyba, że niepokalane poczęcie podczas histeroskopii. 😂

9 dni po to jeszcze na prawdę wcześnie, kiedy byla ovu? Potwierdzona przez lekarza? Czy paski i śluz?

Wyczytałam, że beta moze zacząć się wytwarzać już w momencie zapłodnienia a nie podczas implantacji, i moze do niej nie dojść w efekcie czego @ przychodzi o czasie. Czy to odpowiada na pyt skąd się biorą czasami kreski na teście a potem okazuje się ze okres brak ciąży a beta 0, czy to tylko moja dzika teoria i nawet pewnie nie odkrywcza?
O becie się nie wypowiem, bo nie wiem, ale czytałam artykuł w podobnym nurcie. Według niego niektóre wczesne kreski, które potem znikają, to efekt nieudanej implantacji, czyli tak naprawdę straty na tym bardzo początkowym etapie. Wśród powodów było tam m.in. niepoprawne namnażanie, zbyt cienkie endo, kosmos ogółem.

reklama
Do góry