Masz jakąś apke do testów owu? bo to też kupiłam i będę robić nie wiem czy nie zacząć od jutra, bo temperatura dziś 36.77 a lh z krwi w środę było już 10.4no szok właśnie. Ja będę robić do 7 pozytywnego
reklama
Owulacja
Fanka BB :)
No mi się stłukł ostatnio i już się podjarałam, że na szczęściemój Stary ostatnio otwierał szafkę nad kiblem i coś grzebał tak, że potrącił mój kieliszek i spadł na podłogę. Troszku się utrzasnął i drze się na mnie stary: co ten kieliszek robi w tej szafce?! I powiedziałam to co @Wezu swojemu staremu, że lubię sobie chlapnąć kielicha przed snem przy sikaniu A on spojrzał na mnie z taką obrzydzoną miną
Hope99
Ja też, ja też! U mnie ciąża na 1000% wykluczona bo nie będzie żadnego seksu w tym cyklu. chyba, że niepokalane poczęcie podczas histeroskopii.Ej, ja się znowu nie zapiszę w listopadzie na testowanie ale nie wyrzucajcie mnie z tej drużyny wnioskuje o trafienie na jakąś listę oczekujących
królowa_kresek😉🙃
A właśnie moj ovufriend nakazał mi zaznaczyć 1 negatywny test ovu by trafniej oznaczyć owulacje. Przyznam, ze byłam zaskoczona.No i ciekawe, był pik, robi się do pierwszego pozytywnego więc testy owu już powinnaś "odpuścić"
Ceonis
nie mam apki do testów, tylko Flo to temperatury, która mierze od 4 dniMasz jakąś apke do testów owu? bo to też kupiłam i będę robić nie wiem czy nie zacząć od jutra, bo temperatura dziś 36.77 a lh z krwi w środę było już 10.4
No to ja tez używam flo a który dzień cyklu u Ciebie?nie mam apki do testów, tylko Flo to temperatury, która mierze od 4 dni
Tak, seksem co 2 dni.czy to się leczy?
A tak serio to podziwiam
Terapia seksem jest dobra na wszystko.
królowa_kresek😉🙃
Premom temperaturę i testy jednocześnie mozna tam umieszczać, zresztą objawy też ale ja w j.ang nie rozumiemMasz jakąś apke do testów owu? bo to też kupiłam i będę robić nie wiem czy nie zacząć od jutra, bo temperatura dziś 36.77 a lh z krwi w środę było już 10.4
Doktur_M
Moderator
O becie się nie wypowiem, bo nie wiem, ale czytałam artykuł w podobnym nurcie. Według niego niektóre wczesne kreski, które potem znikają, to efekt nieudanej implantacji, czyli tak naprawdę straty na tym bardzo początkowym etapie. Wśród powodów było tam m.in. niepoprawne namnażanie, zbyt cienkie endo, kosmos ogółem.9 dni po to jeszcze na prawdę wcześnie, kiedy byla ovu? Potwierdzona przez lekarza? Czy paski i śluz?
Wyczytałam, że beta moze zacząć się wytwarzać już w momencie zapłodnienia a nie podczas implantacji, i moze do niej nie dojść w efekcie czego @ przychodzi o czasie. Czy to odpowiada na pyt skąd się biorą czasami kreski na teście a potem okazuje się ze okres brak ciąży a beta 0, czy to tylko moja dzika teoria i nawet pewnie nie odkrywcza?
reklama
Ceonis
10 dcNo to ja tez używam flo a który dzień cyklu u Ciebie?