królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
DziałaszDziewczyny, czy ten przedostatni test to pik? W poniedziałek 8dc na monitoringu u gina pęcherzyk 12mm.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziałaszDziewczyny, czy ten przedostatni test to pik? W poniedziałek 8dc na monitoringu u gina pęcherzyk 12mm.
Tylko bez przytulania! Mają być seksy!Działasz
No i właśnie dlatego wolę czekać z testowaniem do @.O becie się nie wypowiem, bo nie wiem, ale czytałam artykuł w podobnym nurcie. Według niego niektóre wczesne kreski, które potem znikają, to efekt nieudanej implantacji, czyli tak naprawdę straty na tym bardzo początkowym etapie. Wśród powodów było tam m.in. niepoprawne namnażanie, zbyt cienkie endo, kosmos ogółem.
Serduszkowanie też niech sobie darują.Tylko bez przytulania! Mają być seksy!
Ale mamy emocjonującą koncówkę miesiąca!!! GratulacjeMelduje wykonanie testu dzisiaj
Powiem Wam, że jeszcze sama w to nie wierze...Zobacz załącznik 1458162
Cudne, graty!!!Melduje wykonanie testu dzisiaj
Powiem Wam, że jeszcze sama w to nie wierze...Zobacz załącznik 1458162