reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
A moje na tym, że idę szczać i nie chce mi się szykować testu, kieliszka itd. 🙃😁
mój Stary ostatnio otwierał szafkę nad kiblem i coś grzebał tak, że potrącił mój kieliszek i spadł na podłogę. Troszku się utrzasnął i drze się na mnie stary: co ten kieliszek robi w tej szafce?! I powiedziałam to co @Wezu swojemu staremu, że lubię sobie chlapnąć kielicha przed snem przy sikaniu 😂 A on spojrzał na mnie z taką obrzydzoną miną 😂😂😂😂

reklama
hej !
Byłam wczoraj na monitoringu, po stymulacji w 9 dc miałam jeden pecherzyk na prawym jajniku - 11 mm i dwa na lewym po 10 mm. Ostatnio jakoś w 11 dc miałam pecherzyk ok 16mm i zawsze tylko jeden. Wydaje mi się, że jakoś wolniej rosną 🤔
Mam nadzieję, że jest szansa, że jeszcze urosną... Mam ochotę wziąć dzisiaj jeszcze jedna tabletkę Aromeku 😂
w poniedziałek idę jeszcze raz na moni
Nie wiem, czy mogłam coś spowolnić inofemem?
No ja ostatni cykl piłam inofem i jak spóźniał mi się okres to poszłam na usg i tez było kilka pęcherzyków w obu jajnikach. Ale jak porównałam usg z wcześniejszych cykli to u mnie zawsze jest po kilka pęcherzyków... tylko czy one rosną i pękają to nie wiem, bo nigdy nie byłam na monitoringu 🤷‍♀️

Dzisiaj zmierzyłam pierwszy raz temperaturę 😅 nawet w nocy mi się śniło, że mierzę 😆

Do góry