Zazuu
Fanka BB :)
To działa tak, ze się do ubezpieczenia podaje jakaś przychodnie, do tej przychodni firma ubezpieczeniowa może się zgłosić, żeby otrzymać dokumentacje medyczna, robią to sami i dostają te dokumenty. Musza tam być naprawdę bardzo poważne rzeczy, żeby nie wypłacili. Przerabiany mam temat w najbliższej rodzinie mimo choroby, która się ujawniła PO podpisaniu umowy, pełnej dokumentacji medycznej, nawet z komentarzami lekarzy w watpliwosc stosowania się do zaleceń - wypłacili. Zapytali o to, czy była sekcja i czy jest jej możliwość- na moja odpowiedz, ze nikt sekcji prochów robić nie będzie dali sobie spokój. Zawsze można iść do sądu, jeśli są problemy i ja bym poszła.
I powtórzę raz jeszcze: oni zarabiają inwestując pieniądze to jedno, drugie, większość z nas dożyje wieku emerytalnego przy opłakanych emeryturach połowa zrezygnuje z tych ubezpieczeń odzyskując tylko mała sumę pieniędzy wpłaconych. Są do przodu. Tyle. Dlatego im się to opłaca, a nie dlatego, że oszukują i nie wypłacają.
Żadne Towarzystwo ubezpieczeniowe nie pytało mnie o przychodnie, w kilka już razy zmieniałam polisę
W sumie dobrze ze nie pytali bo nie znam odpowiedzi, pewne jestem wpisana gdzieś do przychodni, do której wpisała mnie mama jak mialam z 10 lat