reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Jak miło, że pamiętasz ♥️.

Jedziemy tym razem na cyklu sztucznym, biorę Estrofem od wczoraj. Także nie będzie już zabawy w szukanie owulacji. Muszę też brać Acard i robić zastrzyki z heparyny. W środę mam badanie progesteronu i estradiolu, i w czwartek muszę się z tym pojawić na wizycie u lekarza. Wtedy zrobi mi USG, oceni jak reaguje moje endometrium i oby wyznaczył kiedy włączyć progesteron i kiedy transfer (w pierwszym tygodniu listopada pewnie).

To jaka to musi być śmierć za 200.000 zł? Zainteresowało mnie to 😁
A dlatego, że zakładam, że im się musi to opłacać. A żeby nadkładać 200.000 zł to trzeba kupę czasu takie ubezpieczenie opłacać 🤔
W pracy wypadek śmiertelny, komunikacyjny bratowa zgarnęła około 350 tys, wujek smierć nagła z powodu chorób- ciocia zgarneła około 150 tys

W pracy wypadek śmiertelny, komunikacyjny bratowa zgarnęła około 350 tys, wujek smierć nagła z powodu chorób- ciocia zgarneła około 150 tys
Dokładnie. Ktoś pytał, jak im się to opłaca, oni obracają tymi pieniędzmi, inwestują itd. Wybiera się tez warianty inwestycyjne przy takich ubezpieczeniach często, wiec po prostu oni zarabiają nie tylko na składce, wiec nie ma co liczyć składka razy ilosc miesięcy, bo to bez sensu, oni naprawdę dużo zarabiają na inwestycjach

Jak miło, że pamiętasz ♥️.

Jedziemy tym razem na cyklu sztucznym, biorę Estrofem od wczoraj. Także nie będzie już zabawy w szukanie owulacji. Muszę też brać Acard i robić zastrzyki z heparyny. W środę mam badanie progesteronu i estradiolu, i w czwartek muszę się z tym pojawić na wizycie u lekarza. Wtedy zrobi mi USG, oceni jak reaguje moje endometrium i oby wyznaczył kiedy włączyć progesteron i kiedy transfer (w pierwszym tygodniu listopada pewnie).
Trzymam kciuki cały czas 🥰❤️

Dokładnie. Ktoś pytał, jak im się to opłaca, oni obracają tymi pieniędzmi, inwestują itd. Wybiera się tez warianty inwestycyjne przy takich ubezpieczeniach często, wiec po prostu oni zarabiają nie tylko na składce, wiec nie ma co liczyć składka razy ilosc miesięcy, bo to bez sensu, oni naprawdę dużo zarabiają na inwestycjach

No i wielu nie wypłacają 😂

reklama
No i wielu nie wypłacają 😂
Akurat Aviva zawsze miała najlepsze odsetki wypłacania. Jak już się człowiek ubezpiecza to jednak trzeba się pilnować, żadnych wizyt na NFZ typu depresja z zagrożeniem samobójstwa, bo oczywiście, ze to mogą wyciągnąć albo odwyki na NFZ, bo powiedzą ze smierć w wyniku alkoholizmu/narkomanii

Do góry