reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Pytanko mam - chodzi o BADANIE NASIENIA 🤠
Według wytycznych jest unikanie nadmiernej aktywności fizycznej.. Ale taka normalna aktywność typu bieganie, tenis, zwykły trening w domu może być? Bo bez sensu na tydzień rezygnować z aktywności fizycznej, gdzie to jest przecież zalecane. Ja już zgłupiałam...

reklama
Pytanko mam - chodzi o BADANIE NASIENIA 🤠
Według wytycznych jest unikanie nadmiernej aktywności fizycznej.. Ale taka normalna aktywność typu bieganie, tenis, zwykły trening w domu może być? Bo bez sensu na tydzień rezygnować z aktywności fizycznej, gdzie to jest przecież zalecane. Ja już zgłupiałam...
Chodzi o nadmierną aktywność, czyli niech stary nie biegnie maratonu przed badaniem. Swoją normalną aktywność można spokojnie kontynuować.

A propos wakacji, odpuszczania, itp.

OvuFriend też nie lubi głupiego pier#olenia na temat odpuszczenia 😅.

A teraz idę piec ten biszkopt🫢.

Załączniki

• 3C938E5C-D93D-4BF9-89FC-F355C6C6C3AE.png
    3C938E5C-D93D-4BF9-89FC-F355C6C6C3AE.png
    37,3 KB · Wyświetleń: 120
ja mam z kolei tak, ze czuję tylko lewy jajnik jak mam z niego owulke, jak mam z prawego to nie
Ja mam wrażenie, że zawsze czuję tylko lewy jajnik! Pytałam mamę i ona też tak miała i jeszcze ma... a lekarz nigdy nie powiedział, żeby z prawym było coś złego ;)

Został mi jeszcze jeden dzień z duphastonem i właśnie tak czuję jajniki jak przed owulacja 🤯

Jakie macie ubezpieczenie dodatkowe na życie? Szukamy z mężem jakieś fajnej oferty bo jesteśmy teraz w grupowym i za zgon jest tylko 9k a w tych czasach wiemy, że to jest nic…
Nie mamy dodatkowego, ale gdy teść zmarł (który pracował, zresztą razem z moim mężem), to dostaliśmy z ubezpieczenia grupowego dużo, dużo więcej.

Napiszę tak- za te pieniądze ociepliliśmy i pomalowaliśmy dom.
Bardzo duży dom.

Oczywiście co nam z tych pieniędzy, jak mąż już rodziców nie ma? Nasze dziecko będzie miało tylko jedną babcię.

Ostatnia edycja:
Ja mam w Avivie (teraz Allianz) chyba perspektywa się nazywa, maz tez, ja mam na ponad 200k płace jakieś 150zl tylko smierć, maz ma na smierć na 200k+100k jak w wypadku i na zdrowie- koszty leczenia i inne i płaci 260zl, plus ja mam na leczenie poważnych chorób w tym nowotworów za granica do jaki hs niebotycznych milionów za 140zl

reklama
Do góry