reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Pytanko mam - chodzi o BADANIE NASIENIA 🤠
Według wytycznych jest unikanie nadmiernej aktywności fizycznej.. Ale taka normalna aktywność typu bieganie, tenis, zwykły trening w domu może być? Bo bez sensu na tydzień rezygnować z aktywności fizycznej, gdzie to jest przecież zalecane. Ja już zgłupiałam...

reklama
Pytanko mam - chodzi o BADANIE NASIENIA 🤠
Według wytycznych jest unikanie nadmiernej aktywności fizycznej.. Ale taka normalna aktywność typu bieganie, tenis, zwykły trening w domu może być? Bo bez sensu na tydzień rezygnować z aktywności fizycznej, gdzie to jest przecież zalecane. Ja już zgłupiałam...
Chodzi o nadmierną aktywność, czyli niech stary nie biegnie maratonu przed badaniem. Swoją normalną aktywność można spokojnie kontynuować.

A propos wakacji, odpuszczania, itp.

OvuFriend też nie lubi głupiego pier#olenia na temat odpuszczenia 😅.

A teraz idę piec ten biszkopt🫢.

Załączniki

• 3C938E5C-D93D-4BF9-89FC-F355C6C6C3AE.png
    3C938E5C-D93D-4BF9-89FC-F355C6C6C3AE.png
    37,3 KB · Wyświetleń: 116
ja mam z kolei tak, ze czuję tylko lewy jajnik jak mam z niego owulke, jak mam z prawego to nie
Ja mam wrażenie, że zawsze czuję tylko lewy jajnik! Pytałam mamę i ona też tak miała i jeszcze ma... a lekarz nigdy nie powiedział, żeby z prawym było coś złego ;)

Został mi jeszcze jeden dzień z duphastonem i właśnie tak czuję jajniki jak przed owulacja 🤯

Jakie macie ubezpieczenie dodatkowe na życie? Szukamy z mężem jakieś fajnej oferty bo jesteśmy teraz w grupowym i za zgon jest tylko 9k a w tych czasach wiemy, że to jest nic…
Nie mamy dodatkowego, ale gdy teść zmarł (który pracował, zresztą razem z moim mężem), to dostaliśmy z ubezpieczenia grupowego dużo, dużo więcej.

Napiszę tak- za te pieniądze ociepliliśmy i pomalowaliśmy dom.
Bardzo duży dom.

Oczywiście co nam z tych pieniędzy, jak mąż już rodziców nie ma? Nasze dziecko będzie miało tylko jedną babcię.

Ostatnia edycja:
Ja mam w Avivie (teraz Allianz) chyba perspektywa się nazywa, maz tez, ja mam na ponad 200k płace jakieś 150zl tylko smierć, maz ma na smierć na 200k+100k jak w wypadku i na zdrowie- koszty leczenia i inne i płaci 260zl, plus ja mam na leczenie poważnych chorób w tym nowotworów za granica do jaki hs niebotycznych milionów za 140zl

reklama
Do góry