reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Dziewczyny, chciałam się umówić na monitoring owulacji w przyszłym miesiącu, ale…owulacja wypada mi weekend listopadowy 11-13.11😕.

I mam pytanie- raczej nie ma sensu niczego monitorować,prawda?

Zwłaszcza, że planujemy jechać w góry do Czech na długi weekend.
a co dokładnie chciałaś zobaczyć? Bo może uda się 10.11 zobaczyć czy jest dominujący pęcherzyk a potem 14.11 np. sprawdzić czy zniknął 🤔 czy chciałaś obserwować/śledzić wzrost pęcherzyka?

reklama
a co dokładnie chciałaś zobaczyć? Bo może uda się 10.11 zobaczyć czy jest dominujący pęcherzyk a potem 14.11 np. sprawdzić czy zniknął 🤔 czy chciałaś obserwować/śledzić wzrost pęcherzyka?
Chciałam obserwować i śledzić wzrost pęcherzyka, ale w sumie to najbardziej mi zależy, żeby określić, że owu jest.

No ale to na grudzień przeniosę, bo 10.11. mam paznokcie, trzeba się spakować na wyjazd.
Czasowo raczej nie wyrobię się.

Moje pęcherzyki nie uznają zasady 2mm na dzień, bo w pt był 10dc i pęcherzyk 14mm, a poniedziałek 13dc już miał 23! A owulaki do końca dnia bladziochy. Wczoraj do południa już mega pik i śluz też dopiero wczoraj 🤨
I jeszcze od poniedziałku zaczął mnie boleć jajnik, jakby cos uwierało, ale tylko jak się ruszam albo uciskam podbrzusze. Może dalej rósł 😱
Teraz jakby lepiej, więc oby pęknięty... Ale czy przy dobrej wielkości 🤷
Teoretycznie mogłabym się zapisać na jeszcze jedno testowanie 🤨

reklama
Moje pęcherzyki nie uznają zasady 2mm na dzień, bo w pt był 10dc i pęcherzyk 14mm, a poniedziałek 13dc już miał 23! A owulaki do końca dnia bladziochy. Wczoraj do południa już mega pik i śluz też dopiero wczoraj 🤨
I jeszcze od poniedziałku zaczął mnie boleć jajnik, jakby cos uwierało, ale tylko jak się ruszam albo uciskam podbrzusze. Może dalej rósł 😱
Teraz jakby lepiej, więc oby pęknięty... Ale czy przy dobrej wielkości 🤷
Teoretycznie mogłabym się zapisać na jeszcze jedno testowanie 🤨
Testuj i tak! Bierzemy każde kreski :D

Do góry