reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Dziewczyny doradźcie co zrobić. Cały czas mam takie brunatne plamienia. Tylko w poniedziałek miałam taki porządny skrzep zabarwiony krwią. A tak to cały czas brunatne plamienie. Myśle ze maksymalnie 1 wykładka dziennie by starczyła. Czy mogę to uznać za okres? (Teraz jestem teoretycznie w 14dc) Czy lepiej zacząć brac luteinę przez 10 dni i wtedy poczekać na okres? W nowym cyklu mam brac zastrzyki na owulacje i nie wiem co zrobić bo jakby uznać to za okres to jutro powinnam zacząć brac ale kosztowały one 500 zł za 5 sztuk wiec wolałabym być pewna ze są wzięte prawidłowo 😅

Dziewczyny, badalyscie sobie homocysteine? Mi wyszedl wynik 5,7, a czytałam ze przy staraniach norma to 6,5-8. Ktoś się lepiej orientuje w tym temacie?

Dziewczyny doradźcie co zrobić. Cały czas mam takie brunatne plamienia. Tylko w poniedziałek miałam taki porządny skrzep zabarwiony krwią. A tak to cały czas brunatne plamienie. Myśle ze maksymalnie 1 wykładka dziennie by starczyła. Czy mogę to uznać za okres? (Teraz jestem teoretycznie w 14dc) Czy lepiej zacząć brac luteinę przez 10 dni i wtedy poczekać na okres? W nowym cyklu mam brac zastrzyki na owulacje i nie wiem co zrobić bo jakby uznać to za okres to jutro powinnam zacząć brac ale kosztowały one 500 zł za 5 sztuk wiec wolałabym być pewna ze są wzięte prawidłowo 😅
Zdecydowanie polecam zadać to pytanie lekarzowi :) faktycznie drogie te zastrzyki szkoda by było faszerować się hormonami i wydać pół tysiąca na darmo :(

reklama
Do góry