reklama
Wezu
Fanka BB :)
był spoko,nie musiałam się zastanawiać nad pikiem, bez wątpliwości wiedziałam, czy to już ten moment Ale zaczęłam mierzyć temperaturę i testy owulacyjne robię zwykłe wiec to mi wystarczy. Sprzedałam go właśnie@Wezu a jak oceniasz ten komputer z clearblue?
królowa_kresek😉🙃
Rusza ta pączkogrupa? Bo jem na zapas cały weekend tyje w oczach, leżę leniwie, żeby jutro z całą mocą stać się dietetycznym zwierzęciem...
Zazuu
Rusza ta pączkogrupa? Bo jem na zapas cały weekend tyje w oczach, leżę leniwie, żeby jutro z całą mocą stać się dietetycznym zwierzęciem...
Robię dokładnie to samo
Musimy trochę poczekać
LadyCaro
spoko, mój Stary właśnie pojechał po CHRUPKI do sklepu... PMS pełną paraRusza ta pączkogrupa? Bo jem na zapas cały weekend tyje w oczach, leżę leniwie, żeby jutro z całą mocą stać się dietetycznym zwierzęciem...
olka11135
A będziecie jeszcze tu pisać?
Będziemy, przecież tam będzie tylko żarcie, ćwiczenia i motywacja
Wezu
ja wczoraj zjadłam paczkę cheetosów serowych... i tak... popijałam je piwskiemspoko, mój Stary właśnie pojechał po CHRUPKI do sklepu... PMS pełną para
Zazuu
Będziemy, przecież tam będzie tylko żarcie, ćwiczenia i motywacja
A będziecie jeszcze tu pisać?
Dokładnie jak mówi Olka, tam będzie jasno sprecyzowany temat
reklama
lady_in_blue
A można się tam zapisać jak się chce zdobyć motywację do jogi 15 minut dziennie ? Bo jak tak to ja też chcę.