asiasiasia
Fanka BB :)
Juz nie krwawie co to moze byc ? Rozkreci sie wieczorem ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
słyszałam coś o niepicu chyba....ja wczoraj zjadłam paczkę cheetosów serowych... i tak... popijałam je piwskiem
Mam to samo teraz, rano miałam chlust krwi i byłam pewna, ze to okres a teraz znów plamię... ehhhhJuz nie krwawie co to moze byc ? Rozkreci sie wieczorem ?
Ja biorę puerie + 5ml dziennie estrovity (kwasy omega 3,6,9 + wit e).Femibion ma witaminę B2 i witaminę E.
Tych witamin brakuje w Puerii, Pregnie i w Mama DHA.
Mam w domu wszystkie trzy xD.
Dlatego robię mix.
A można się tam zapisać jak się chce zdobyć motywację do jogi 15 minut dziennie ? Bo jak tak to ja też chcę.
My wczoraj drinkowalismy więc moja temperatura poszybowała na 36.70 szkoda, że nie na owulacje i bądź tu regularny a żyć trzeba, a dziś wyżerka cd.... oreo zjedzone, szarlotka pachnie, machnęłam sushi i gołąbki sikam na owulaczki i leżę dziś i pachnę, seksik też zaliczony i czekam na turbo aktywne pączkispoko, mój Stary właśnie pojechał po CHRUPKI do sklepu... PMS pełną para
Tam będzie tylko dietoraport/ aktywraportBędziemy, przecież tam będzie tylko żarcie, ćwiczenia i motywacja
Tam będzie tylko dietoraport/ aktywraport
Tu śluzotemperaturobóloraport...
Bije się z myslami, trzymać się jednego z tysiąca menu od dietetyka, które mam, czy jesc co chce, ale w fitatu wpisywać sobie i nie przekraczać 1500 kclMam nadzieję też ja przepisy i raporty z wagi
Bije się z myslami, trzymać się jednego z tysiąca menu od dietetyka, które mam, czy jesc co chce, ale w fitatu wpisywać sobie i nie przekraczać 1500 kcl