reklama
Mikimka
Fanka BB :)
.Uzywa któraś z was tych kapsułek? A może inne polecacie?
Mikimka
.Uzywa któraś z was tych kapsułek? A może inne polecacie?
Załączniki
Calineczka92
Cześć z Was już ma dzieci więc jakieś doświadczenie ciążowe. W ciąży często znajomym lecą włosy garściami i powiedzcie mi czy przed coś specjalnie suplenentowałyscie, albo dopiero w trakcie coś sprawdzonego? Bo tak ostatnio rozmawiałam ze znajoma na ten temat i jestem ciekawa.
Ceonis
jest to związane z hormonami, czymś tam można się ratować, ale raczej trzeba przeczekać. Na początku ciąży włosy faktycznie lecą, ale potem odbijają i rosną jak szalone. Są gęste i piękne, rosną strasznie szybko. Po porodzie też chwilę są super, ale potem znowu wypadają, bo to co urosło w czasie ciąży musi zostać tak jakby zrównoważoneCześć z Was już ma dzieci więc jakieś doświadczenie ciążowe. W ciąży często znajomym lecą włosy garściami i powiedzcie mi czy przed coś specjalnie suplenentowałyscie, albo dopiero w trakcie coś sprawdzonego? Bo tak ostatnio rozmawiałam ze znajoma na ten temat i jestem ciekawa.
Doktur_M
Moderator
Ech, kurna... u mnie wczoraj powinien być okres, do dziś go nie ma, standardowych zwiastunów nie widzę, a na testach biel. @olka11135 zaznacz mi negatyw, proszę.
Zazuu
A ja coś plamie zupełnie bez sensu wkurvvia mnie takie plamienie cholera wie po co
No chyba, że jednak miałam owu q dniu piku jakimś cudem to wtedy mógłby być jutro okres, ale bardziej spodziewałam się go we wtorek...
Testt negatywny więc bez takich
No chyba, że jednak miałam owu q dniu piku jakimś cudem to wtedy mógłby być jutro okres, ale bardziej spodziewałam się go we wtorek...
Testt negatywny więc bez takich
Owulacja
Na początku ciąży leciały mi tak, że myślałam że będę łysa, ale po kilku tygodniach to się uspokoiło i przestały wypadać praktycznie w ogóle aż do końca ciąży. Tak to już jest z włosami w ciąży, że jakaś tam faza wzrostu włosa się wycisza i przestają wypadać, a potem wypadają te co miały wypaść na bieżąco i te co miały wypaść w ciążyCześć z Was już ma dzieci więc jakieś doświadczenie ciążowe. W ciąży często znajomym lecą włosy garściami i powiedzcie mi czy przed coś specjalnie suplenentowałyscie, albo dopiero w trakcie coś sprawdzonego? Bo tak ostatnio rozmawiałam ze znajoma na ten temat i jestem ciekawa.
U mnie po ciąży pomogła biotyna
reklama