reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Uzywa któraś z was tych kapsułek?🤔 A może inne polecacie?

Załączniki

• 1917abcf-c807-4f70-a82a-b8119f002d9f.jpeg
    1917abcf-c807-4f70-a82a-b8119f002d9f.jpeg
    33,6 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Cześć z Was już ma dzieci więc jakieś doświadczenie ciążowe. W ciąży często znajomym lecą włosy garściami i powiedzcie mi czy przed coś specjalnie suplenentowałyscie, albo dopiero w trakcie coś sprawdzonego? Bo tak ostatnio rozmawiałam ze znajoma na ten temat i jestem ciekawa.

Cześć z Was już ma dzieci więc jakieś doświadczenie ciążowe. W ciąży często znajomym lecą włosy garściami i powiedzcie mi czy przed coś specjalnie suplenentowałyscie, albo dopiero w trakcie coś sprawdzonego? Bo tak ostatnio rozmawiałam ze znajoma na ten temat i jestem ciekawa.
jest to związane z hormonami, czymś tam można się ratować, ale raczej trzeba przeczekać. Na początku ciąży włosy faktycznie lecą, ale potem odbijają i rosną jak szalone. Są gęste i piękne, rosną strasznie szybko. Po porodzie też chwilę są super, ale potem znowu wypadają, bo to co urosło w czasie ciąży musi zostać tak jakby zrównoważone 😅

A ja coś plamie zupełnie bez sensu 😂 wkurvvia mnie takie plamienie cholera wie po co 😂
No chyba, że jednak miałam owu q dniu piku jakimś cudem to wtedy mógłby być jutro okres, ale bardziej spodziewałam się go we wtorek...
Testt negatywny więc bez takich 😂

Na początku ciąży leciały mi tak, że myślałam że będę łysa, ale po kilku tygodniach to się uspokoiło i przestały wypadać praktycznie w ogóle aż do końca ciąży. Tak to już jest z włosami w ciąży, że jakaś tam faza wzrostu włosa się wycisza i przestają wypadać, a potem wypadają te co miały wypaść na bieżąco i te co miały wypaść w ciąży 😁
U mnie po ciąży pomogła biotyna

reklama
Do góry