Króliczek2610
Fanka BB :)
U mnie testy owu nie wykazały pozytywnego wyniku czyli może ten wzrost temp to jakaś infekcja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy nie liczyłam, ale raz dietetyczką mi ustawiła na chyba 1500 kalorii i nie byłam w stanie tego przejeść. Z pięciu posiłków jadłam najczęściej trzy, a efekty nie były spektakularne. Miałam w pół roku zrzucić 15 kg ale miesięcznie spadało w okolicy kilograma. Będę hipciemJa wg kalkulatora mam zapotrzebowanie 1539 kalorii ...
U mnie testy owu nie wykazały pozytywnego wyniku czyli może ten wzrost temp to jakaś infekcja
Nigdy nie liczyłam, ale raz dietetyczką mi ustawiła na chyba 1500 kalorii i nie byłam w stanie tego przejeść. Z pięciu posiłków jadłam najczęściej trzy, a efekty nie były spektakularne. Miałam w pół roku zrzucić 15 kg ale miesięcznie spadało w okolicy kilograma. Będę hipciem
Co się działo przed 9.10 ze taki skok?
Pierwszy raz w życiu się wyspalam
Obudziłam się o 5 bez pobudek w nocy
właśnie ja np mam problemy ze spaniem. Zawsze minimum raz się obudze w nocy. Albo np wstaje o 5.40, ale obudzę się (tak jak dzisiaj) o 4.30 i już nie mogę dalej zasnąć.Pierwszy raz w życiu się wyspalam
Obudziłam się o 5 bez pobudek w nocy
To wiele wyjaśnia
Wszystkie te pomiary są z jednej godziny?
Jeśli jutro temperatura się utrzyma to bym uznała ze jednak jest po owu chyba
Tak zawsze wstaje o 5 a czy 15 min robi jakąś różnicę? Bo raz mi się zdarzyło wstać parę minut wcześniej
U mnie robi na przykład, ale wiem że nie u każdego. Musiałabyś kiedyś to sprawdzić