reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Hej laski, ale Wy mnie imponujecie! :D
Wiedzą i kulinariami :D
Ja z tych patyczaków co mogą wszystko i nic i korzystam ile wlezie. Uwielbiam Wieśmaca i zakręcone frytki z sosem śmietanowym, o mamo! I steki, i bekon, i ziemniaki i wszystko!
Zazdroszczę.
Ja tylko popatrzę na coś niezdrowego i kilogram do przodu😞.

Za to mój mąż to taki patyczak, co może wszystko.
Jak jestem w sklepie, to mu kupuję słodycze, niech za mnie poje.
On sobie do pracy zabiera, a że praca ciężka, fizyczna i aktywna, to potrafi z rana zjeść dwa-trzy batony naraz, do tego banana i bułkę.
I skubany jest chudszy ode mnie.

Sorki, tak było. Od momentu mojego poronienia mocno wkręcił się na poprawę jakości nasienia poprzez dietę.

ja jestem szczupla, ale bardzo chce byc w klubie pączusiów, żeby gadać z Wami o zdrowym żarciu i się motywować i podsylac pomysły na dania 😁😁😁
tylko musimy znaleźć jakiegoś spowiednika, co będzie przyjmował nasze żarciowe grzeszki i nas rozgrzeszał 😂
Ty będziesz spowiednikiem 😃.
Jesteś szczupła. Nadajesz się.

reklama
Łał jak zdrowo 😄 blendujesz to razem, czy seler jest do zagryzania? U mnie dziś na kolację pizza ale na mące pelnoziarnistej, więc prawie fit 😀 i też dołączam do osób, które przytyły ostatnio albo mniej ostatnio. Policzyłam że przybyło mi 15 kg w ciągu 10 lat. Większość od kiedy zamieszkałam z moim obecnym mężem 😄 on zresztą też od tego czasu przytył, związki chyba nie sprzyjają figurze.

Do góry