Sylwanka89
Fanka BB :)
Powiedzcie ,bo mam wyjazd i szukam na miejscu laboratorium i które lepiej badaj.to czy diagnostyka ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę.Hej laski, ale Wy mnie imponujecie!
Wiedzą i kulinariami
Ja z tych patyczaków co mogą wszystko i nic i korzystam ile wlezie. Uwielbiam Wieśmaca i zakręcone frytki z sosem śmietanowym, o mamo! I steki, i bekon, i ziemniaki i wszystko!
Nie wiem mam wrażenie że moje myślenie już czasem podchodzi pod jakieś absurdy tak mi się mózg zlasował przez te starania.. no nic póki co mi lepiej, jak się pogorszy to wezmę i już.
Ty będziesz spowiednikiem .ja jestem szczupla, ale bardzo chce byc w klubie pączusiów, żeby gadać z Wami o zdrowym żarciu i się motywować i podsylac pomysły na dania
tylko musimy znaleźć jakiegoś spowiednika, co będzie przyjmował nasze żarciowe grzeszki i nas rozgrzeszał
Powiedzcie ,bo mam wyjazd i szukam na miejscu laboratorium i które lepiej badaj.to czy diagnostyka ?
Ty będziesz spowiednikiem .
Jesteś szczupła. Nadajesz się.
właśnie jestem słaba, bo ja to bym wszystkich rozgrzeszyłaTy będziesz spowiednikiem .
Jesteś szczupła. Nadajesz się.
Łał jak zdrowo blendujesz to razem, czy seler jest do zagryzania? U mnie dziś na kolację pizza ale na mące pelnoziarnistej, więc prawie fit i też dołączam do osób, które przytyły ostatnio albo mniej ostatnio. Policzyłam że przybyło mi 15 kg w ciągu 10 lat. Większość od kiedy zamieszkałam z moim obecnym mężem on zresztą też od tego czasu przytył, związki chyba nie sprzyjają figurze.No to chlup