reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
I pozdrowienia i gorące Bonzur dla @olka11135 bo ona prawie to samo 😁🥰

Bardzo śmieszne :p my ciężko pracujemy i dzięki temu ODPUSZCZAMY a wiecie co to znaczy

Nicki Minaj Queen GIF

Ja to licze nawet ze dzięki diecie zajdę w ciąże 🤡 i w związku z powyższym wpierniczam na śniadanie surowa pietrusze i zapijam to pomidorowym sokiem, ambrozje 😀
właśnie zdecydowałam dziś odmienić swoje życie i też zaczynam dietę, już powiedziałam staremu, koniec. Amen.
planuje włączyć ciemne pieczywo i makarony, więcej kasz i ryb. Bo warzyw jemy sporo, słodyczy praktycznie wcale, no ale niestety za dużo smazonego miesa. I mam taka sama nadzieję jak Ty 😀

W temacie poplątanego miesiąca - zaczynam się zastanawiać, co się u mnie odyebuje. Mam ten 11 dp(prawdopodobnej)o i wcześniej fantomowe objawy ciążowe ustępowały do tego czasu. A teraz jak mnie nasuwało ok. 6-8 dpo z prawej strony podbrzusza, tak mnie nasuwa (nie jest to ból przeszkadzający w czymkolwiek, ale niezaprzeczalnie istnieje), szyjka jak przyspawana na tej samej wysokości od owu, śluz gęsty i nieprzejrzysty, lekko lepki, testy negatywne.

Wiem, że nikt mi nie zdiagnozuje, tak se tylko głośno myślę.

właśnie zdecydowałam dziś odmienić swoje życie i też zaczynam dietę, już powiedziałam staremu, koniec. Amen.
planuje włączyć ciemne pieczywo i makarony, więcej kasz i ryb. Bo warzyw jemy sporo, słodyczy praktycznie wcale, no ale niestety za dużo smazonego miesa. I mam taka sama nadzieję jak Ty 😀

Jestem przekonana, że gdybym w kwestii żywienia miała choć w połowie tak potężną silną wolę jak mam wiedzę to nawet w ciąży bym zachodziła w ciążę 😂

reklama
Ty to jesteś szczypior, ja jestem w klinice leczenia otyłości 🙈 licze zrzucić 25kg w pół roku 😀 ale dietetyk podeszła do mnie super, fakt, ze póki co mam MEGA restrykcje i nie mogę prawie nic jeść 🙄 ale naprawdę wierzę, ze ona mi wyprowadzi hashi, io i pcos 🙏🏻🙏🏻

Jestem przekonana, że gdybym w kwestii żywienia miała choć w połowie tak potężną silną wolę jak mam wiedzę to nawet w ciąży bym zachodziła w ciążę 😂
Zazucepcja 😵‍💫

Do góry