reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

W zasadzie nigdy test mi nie wyszedł w dniu @ zawsze po .
A testy czy temperatura lub śluz? Czyli wg ciebie, kiedy ovu byla, nie zebym pytala, zeby cos potwierdzić czy obalic, pytam z ciekawości dla siebie.
Ogolnie mi kalendarzyk yoni zapowiada ze dzis zaczynam plodne dni, temperatura z 1 dnia okresu 36.50 dziś 5 dzien ostatni- mam juz tylko sladowe plamienie 36.54...i paseczki z wwczoraj i dzis...bardzo ciekawa jestem jak tym razem to będzie.

Załączniki

• 16656549554019086954950690011313.jpg
    16656549554019086954950690011313.jpg
    641,8 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Spoko właśnie buchnęłam śmiechem jak okazało się, że pół godziny temu musiałam tłumaczyć się z mojego argumentu o becie 1,58 bo to nie ciążowa, a teraz czytam że ta sama osoba na innym wątku daje rady, ze przyrost bety z 1,7 na 2,6 jest w normie 😂😅
Teraz faktycznie ide zarabiać pieniądze
Idź cholero bo ja Cię utrzymywać nie będę, skąd ja wezmę ekogroszek na dwie chałupy?!
season 8 friends GIF

A tak to nie wiem po co się nakręcacie ;) Każda jest z nas inna mogę wam pokazać usg syna ,bo znalazłam o tydzień młodsza ciąża z córka tez była młodsza ,ale nie mam opisu wiecznie ma sensu pokazywać . Jedna będzie miła duża betę inna mała w tym samym czasie wszystko zależy od różnych czynników . Mi doktor mówił ,ze późno przechodzę owulacje przez co wcześniej miałam bardzo długie starania o dzieci . Tak samo miałam nadwagę co nie pomagało w niczym .

Idź cholero bo ja Cię utrzymywać nie będę, skąd ja wezmę ekogroszek na dwie chałupy?!
season 8 friends GIF

Weźmiemy flaszeczkę i pójdziemy na chrust 😎
A las mam jakieś 20 metrów od domu wiec nawet najebane trafimy😎😂
Stary nam od 6 rano ryby łowi więc jakoś przetrwamy 😂

Załączniki

• 47fc6c1a-a34b-41d6-8f79-7c2cd1b510e7.jpeg
    47fc6c1a-a34b-41d6-8f79-7c2cd1b510e7.jpeg
    50,7 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Wg tej myśli, wszystkie kobietki robiące test 8 lub 9 dni po i nie mające kreski, powinny z gory oblać się zimnym potem, mając tą kreskę dopiero w 12 dniu po.
Z tym się nie zgodzę, bo w artykułach pisząc, że istnieje, takie ryzyko, ze ta ciąża (wykryta 12 dni po) moze nie rozwijać sie prawidłowo, dopuszcza się, że faktycznie są takie przypadki, ale nie jest twierdzeniem **** z całą pewnością stwierdza się, biorąc pod uwagę badania że ciąże wykryte 12 dni po, nie rozwiną się prawidłowo. ****
Dlatego nie zakladajmy z gory, ze wykryta ciąża testem 12 dni po, jest z gory skazana na niepowodzenie, to dodatkowy i zupelnie niepotrzebny stres. Bo wszędzie zaleca się zrobic test w dniu okresu a nawet w 7 dniu spóźnienia, stąd też mam swoje zdanie.
Co za brzydkie słowo kryje się pod gwiazdkami? 🤔 Bo czytam z różnymi i nie rozumiem 😁

Do góry