Zazuu
Fanka BB :)
A to właśnie nie jest tak, że ciąża "młodsza o tydzień" jak nam się wydawało jest faktycznie ciążą z późniejszej owulacji?
Tak właśnie jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to właśnie nie jest tak, że ciąża "młodsza o tydzień" jak nam się wydawało jest faktycznie ciążą z późniejszej owulacji?
Tak głosi legenda. Wiek ciąży liczy się od terminu ostatniej miesiączki, więc jak np. zazwyczaj masz owu 14 dnia, a teraz miałaś 19 dnia, to faktyczna ciąża "zaistniała" o prawie tydzień później niż wychodzi z samej matematyki. Według miesiączki jesteś więc, powiedzmy, w 7 tygodniu, ale dziecko jest dopiero na 6 tygodniu rozwoju, bo casting był później.A to właśnie nie jest tak, że ciąża "młodsza o tydzień" jak nam się wydawało jest faktycznie ciążą z późniejszej owulacji?
Unikałabym w drugiej fazie cyklu. Gdzieś kiedyś czytałam, żeby unikać przegrzewania się. No i skoro laseru w domu na okolice wiadome nie można w cionsz....Dziewczyny, czy solarium ma jakiś wpływ podczas starań?
Wiem bo byłam w ciąży nie byłam tylko pewna Na początku ciąży podaje się właśnie termin z om i termin z USG i te terminy często się od siebie różnią nawet kilkoma dniamiTak głosi legenda. Wiek ciąży liczy się od terminu ostatniej miesiączki, więc jak np. zazwyczaj masz owu 14 dnia, a teraz miałaś 19 dnia, to faktyczna ciąża "zaistniała" o prawie tydzień później niż wychodzi z samej matematyki. Według miesiączki jesteś więc, powiedzmy, w 7 tygodniu, ale dziecko jest dopiero na 6 tygodniu rozwoju, bo casting był później.
No ja to teoretyk Dowiedziałam się o tym, jak spanikowana siostra płakała, że ma -1tc i że chyba niedorozwinięte, ale lekarza oczywiście nie zapytała...Wiem bo byłam w ciąży nie byłam tylko pewna Na początku ciąży podaje się właśnie termin z om i termin z USG i te terminy często się od siebie różnią nawet kilkoma dniami
Haaa co????Co za brzydkie słowo kryje się pod gwiazdkami? Bo czytam z różnymi i nie rozumiem
Automat kryje, ale nie wszystkieHaaa co????
Żadne, tak czasami rozgraniczam tekst. U mnie to nie ma znaczenia krycia słowa, jak przeklinam to wpisuje.
Nie sądzę, w ciąży nie wolno korzystać i w czasie karmienia.Dziewczyny, czy solarium ma jakiś wpływ podczas starań?
to było Goowno***** - zgadnijcie co napisałam