Sylwanka89
Fanka BB :)
Jutro Kochana idę na badania , u nas tylko do 10 robią .Osz Ty, Zachłanna !
Pięknie! Gratuluję!
Na badaniach już byłaś? Czy dopiero idziesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro Kochana idę na badania , u nas tylko do 10 robią .Osz Ty, Zachłanna !
Pięknie! Gratuluję!
Na badaniach już byłaś? Czy dopiero idziesz?
Hej, ale się posypały krechy! Gratulacje! Ja dziś oficjalnie 1dc i jestem po rozmowie z małżem. Nie będziemy podchodzić do in vitro, do IUI też nie. Próbujemy jeszcze naturalnie 3-4 cykle i zamykamy fabrykę.
Pytałam się wcześniej o owulaki clearblue z buźką, czy warto? Pytanie mam również takie, czy mogę się stymulować w naturalnym cyklu? Bez podania ovitrelle?
Znam ten ból.Jutro Kochana idę na badania , u nas tylko do 10 robią .
Tak denerwuje się tym bardziej ,ze w poniedziałek beta była 2,0Znam ten ból.
Jeden punkt mam do 10, a drugi do 11.
Pewnie przebierasz nogami z niecierpliwości.
te badania miałam zrobić na początku następnego cyklu, to może jutro zrobię betę i proga, w piątek te badania ze skierowania (dwie różne placówki i nie wiem czy się wyrobie jednego dnia) i w sobotę przyrost bety sprawdzić i też proga czy już nie?Kurczę, człowiek wyjdzie na 8 godzin do pracy i tu takie kwiatki.
Te Grzybolary podziałały, od razu się rzuciły na to.
Super! Gratuluję: do tej Bety i proga dołóż od razu TSH.
tak, w sobotę zrobić przyrost bety jak najbardziejte badania miałam zrobić na początku następnego cyklu, to może jutro zrobię betę i proga, w piątek te badania ze skierowania (dwie różne placówki i nie wiem czy się wyrobie jednego dnia) i w sobotę przyrost bety sprawdzić i też proga czy już nie?
A co do proga to wszystko zależy od pierwotnego wynikutak, w sobotę zrobić przyrost bety jak najbardziej
Wtedy skończyły pracę.Wy celowo z tym sikaniem czekałyście na te nagrody czy o chooy chodzi, ze o 15 wszytkie poszły szczac?
Wtedy skończyły pracę.
Przedtem sumiennie pracowały i o szczaniu nawet nie myślały.
Mam to samo!!!! Ale ja też wstawiam pranie, zmywam, itp., itd., rtv, agd. Uroki pracy zdalnejMam zdecydowanie inne priorytety nawet test ciążowy robię w godzinach pracy żeby mieć poczucie, że mi za to płacą