reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

No to dla mnie byłoby zbyt piękne, żeby było prawdziwe ... Juz sobie poplakalam przy pierwszym negatywnym teście, teraz chcialabym dostac @ zaczac od nowa starania. Eh cierpliwie poczekam jeszcze kilka dni, ale nawet brzuch mnie nie boli :(
To witaj w klubie ,bo mnie powinny bolec piersi zawsze tak mam przed @ a nadal nie bolą i nie wiem kiedy przyjdzie . Niech się pojawi chce mieć spokój ,bo tylko się denerwuje przez to coraz bardziej .

reklama
Ja mam jakiegoś dołka wszystko mnie drażni . Jutro ode na krew i niech @ się pojawi . Jak zdecydowaliśmy się na dziecko to zaczęły się przeboje i nie wiem czemu . Byłam u ginekologa w sierpniu i mówił ,ze jest dobrze akurat byłam przed owu i mówił ,ze jest szansa . Ja jestem po operacji bariatycznej po której straciłam ponad 50kg i jestem na stabilizacji już . Miesiączka jak w zegarku ,a tu nagle problemy z okresem . Nawet się śmiałam do mojego wczoraj ,ze to znak jak chciałam wcześniej to się bal ,a jak się zdecydował to jednak nie czas na nas . Jakoś nie mój dzień worki za smuty ,ale nie mam się nawet komu wygadać .
Ale ja jestem w takiej samej sytuacji. Po porodzie dostałam okres tuż po połogu, potem kilka miesięcy przychodził sam, bez zmartwienia, co 28-30 dni. A jak w marcu poczułam się gotowa na starania to nagle okresu nie było z 50-60 dni. Potem moja przygoda z luteiną, potem monitoring, piękny pęcherzyk, "róbcie dziecko"*, potem sprawdzenie że super pękł - i co - właśnie *****. Gdzie są te dzieci???? 😩

* mój "zaprzyjaźniony" lekarz, on tak może mówić 🙃

Ale ja jestem w takiej samej sytuacji. Po porodzie dostałam okres tuż po połogu, potem kilka miesięcy przychodził sam, bez zmartwienia, co 28-30 dni. A jak w marcu poczułam się gotowa na starania to nagle okresu nie było z 50-60 dni. Potem moja przygoda z luteiną, potem monitoring, piękny pęcherzyk, "róbcie dziecko"*, potem sprawdzenie że super pękł - i co - właśnie *****. Gdzie są te dzieci???? 😩

Ja nie wiem czemu tak się dzieje :/

Ja nie wiem czemu tak się dzieje :/
Dziewczyny bo my ZA BARDZO chcemy. ODPUŚĆMY.
Z przymrużeniem oka ;)
Wczoraj oglądałam zdjęcia z sesji brzuszkowej mojej koleżanki, która zaliczyła wpadkę po 3 miesiącach znajomości 😳

reklama
Hejo ! Dzięki za pamięć ! Ja mam ostatni miesiąc na „działaniu leków” i co dalej nie wiem 🤷‍♀️ Na razie nie mam ochoty myśleć na ten temat. Nie wiem kiedy dokładnie teraz była owu, nie mam szans za bardzo na ciąże bo były tylko dwa seksy ale dobrze mi z tym. Także u mnie już do końca roku raczej ciąży nie będzie 🙂

Do góry