reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Mój Stary jak wylądował w szpitalu to nie dostał kubka na herbatę ale herbatę dostał 😂 w sensie saszetkę sucha. Chyba mial żuć😂
Dokładnie tak samo się czuje, ale mogliby mówić. Nikt nie powie ani słowa, żeby zabierać. Przy porodzie w kuchni w szpitalu było wszystko, ale jedzenie przynosili na tacy bez sztućców, trzeba było sobie wstać i przynieść 😂🙈

Ja mam jakiegoś dołka wszystko mnie drażni . Jutro ode na krew i niech @ się pojawi . Jak zdecydowaliśmy się na dziecko to zaczęły się przeboje i nie wiem czemu . Byłam u ginekologa w sierpniu i mówił ,ze jest dobrze akurat byłam przed owu i mówił ,ze jest szansa . Ja jestem po operacji bariatycznej po której straciłam ponad 50kg i jestem na stabilizacji już . Miesiączka jak w zegarku ,a tu nagle problemy z okresem . Nawet się śmiałam do mojego wczoraj ,ze to znak jak chciałam wcześniej to się bal ,a jak się zdecydował to jednak nie czas na nas . Jakoś nie mój dzień worki za smuty ,ale nie mam się nawet komu wygadać .

Nie, zazwyczaj 28-30 dniowe cykle. Czasem 31-32 jak byłam chora i brałam leki. Teraz w 19dc miałam usuwanego zęba, przez tydzień jadłam ibuprofen co 6h. Nie wiem czy to miało wplyw.
Ja brałam kiedyś tez na ból i to sporo o dostałam normalnie wiec chyba nie ma wpływu ,ale mogę się mylić na mnie nie działał .

Ja brałam kiedyś tez na ból i to sporo o dostałam normalnie wiec chyba nie ma wpływu ,ale mogę się mylić na mnie nie działał .
To nie wiem o co chodzi, ogólnie czuję się okropnie ... mogłabym tylko spać, sikac i jeść, tylko że co zjem to mnie mdli. W tym miesiącu po usunieciu tego zęba schudłam 3kg. Piję inofem juz drugi miesiąc prawie, lekarz mi zalecił, choć cykle miałam regularne. No i od czasu jak to pije to ostatni cykl 32dni (ale wtedy też brałam antybiotyk), w tym cyklu się staraliśmy o dziecko No i wyszło tak, że 35dc, test negatywny a okresu brak.

To nie wiem o co chodzi, ogólnie czuję się okropnie ... mogłabym tylko spać, sikac i jeść, tylko że co zjem to mnie mdli. W tym miesiącu po usunieciu tego zęba schudłam 3kg. Piję inofem juz drugi miesiąc prawie, lekarz mi zalecił, choć cykle miałam regularne. No i od czasu jak to pije to ostatni cykl 32dni (ale wtedy też brałam antybiotyk), w tym cyklu się staraliśmy o dziecko No i wyszło tak, że 35dc, test negatywny a okresu brak.
A robiłaś betę ?

A robiłaś betę ?
Nie, dzis obudziłam się przed budzikiem i nawet myślałam czy by nie podjechać ale punkt pobrań od 7:30 a ja o 7:30 muszę być w robocie. Dlatego zrobiłam test. Myślę, że jak do soboty nie dostanę okresy to pójdę na tą betę. I jak też potwierdzi brak ciąży to sie umowie do gina. Ale no nie podejrzewam, że testy się mylą jak to już 5 dni spóźnienia @

Nie, dzis obudziłam się przed budzikiem i nawet myślałam czy by nie podjechać ale punkt pobrań od 7:30 a ja o 7:30 muszę być w robocie. Dlatego zrobiłam test. Myślę, że jak do soboty nie dostanę okresy to pójdę na tą betę. I jak też potwierdzi brak ciąży to sie umowie do gina. Ale no nie podejrzewam, że testy się mylą jak to już 5 dni spóźnienia @
historie są różne moja znajoma do połowy ciąży miał negatywne testy ciążowe . Ja zawsze miałam pozytywy wiec wiem ,ze napewno nie jestem w ciąży . Ale jutro ode na betę ,bo ostatnio wyszła mi 2,0 nie wiem czemu zobaczę czy spadła .

reklama
historie są różne moja znajoma do połowy ciąży miał negatywne testy ciążowe . Ja zawsze miałam pozytywy wiec wiem ,ze napewno nie jestem w ciąży . Ale jutro ode na betę ,bo ostatnio wyszła mi 2,0 nie wiem czemu zobaczę czy spadła .
No to dla mnie byłoby zbyt piękne, żeby było prawdziwe ... Juz sobie poplakalam przy pierwszym negatywnym teście, teraz chcialabym dostac @ zaczac od nowa starania. Eh cierpliwie poczekam jeszcze kilka dni, ale nawet brzuch mnie nie boli :(

Do góry