reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Mój Stary jak wylądował w szpitalu to nie dostał kubka na herbatę ale herbatę dostał 😂 w sensie saszetkę sucha. Chyba mial żuć😂
Dokładnie tak samo się czuje, ale mogliby mówić. Nikt nie powie ani słowa, żeby zabierać. Przy porodzie w kuchni w szpitalu było wszystko, ale jedzenie przynosili na tacy bez sztućców, trzeba było sobie wstać i przynieść 😂🙈

Ja mam jakiegoś dołka wszystko mnie drażni . Jutro ode na krew i niech @ się pojawi . Jak zdecydowaliśmy się na dziecko to zaczęły się przeboje i nie wiem czemu . Byłam u ginekologa w sierpniu i mówił ,ze jest dobrze akurat byłam przed owu i mówił ,ze jest szansa . Ja jestem po operacji bariatycznej po której straciłam ponad 50kg i jestem na stabilizacji już . Miesiączka jak w zegarku ,a tu nagle problemy z okresem . Nawet się śmiałam do mojego wczoraj ,ze to znak jak chciałam wcześniej to się bal ,a jak się zdecydował to jednak nie czas na nas . Jakoś nie mój dzień worki za smuty ,ale nie mam się nawet komu wygadać .

Nie, zazwyczaj 28-30 dniowe cykle. Czasem 31-32 jak byłam chora i brałam leki. Teraz w 19dc miałam usuwanego zęba, przez tydzień jadłam ibuprofen co 6h. Nie wiem czy to miało wplyw.
Ja brałam kiedyś tez na ból i to sporo o dostałam normalnie wiec chyba nie ma wpływu ,ale mogę się mylić na mnie nie działał .

Ja brałam kiedyś tez na ból i to sporo o dostałam normalnie wiec chyba nie ma wpływu ,ale mogę się mylić na mnie nie działał .
To nie wiem o co chodzi, ogólnie czuję się okropnie ... mogłabym tylko spać, sikac i jeść, tylko że co zjem to mnie mdli. W tym miesiącu po usunieciu tego zęba schudłam 3kg. Piję inofem juz drugi miesiąc prawie, lekarz mi zalecił, choć cykle miałam regularne. No i od czasu jak to pije to ostatni cykl 32dni (ale wtedy też brałam antybiotyk), w tym cyklu się staraliśmy o dziecko No i wyszło tak, że 35dc, test negatywny a okresu brak.

To nie wiem o co chodzi, ogólnie czuję się okropnie ... mogłabym tylko spać, sikac i jeść, tylko że co zjem to mnie mdli. W tym miesiącu po usunieciu tego zęba schudłam 3kg. Piję inofem juz drugi miesiąc prawie, lekarz mi zalecił, choć cykle miałam regularne. No i od czasu jak to pije to ostatni cykl 32dni (ale wtedy też brałam antybiotyk), w tym cyklu się staraliśmy o dziecko No i wyszło tak, że 35dc, test negatywny a okresu brak.
A robiłaś betę ?

A robiłaś betę ?
Nie, dzis obudziłam się przed budzikiem i nawet myślałam czy by nie podjechać ale punkt pobrań od 7:30 a ja o 7:30 muszę być w robocie. Dlatego zrobiłam test. Myślę, że jak do soboty nie dostanę okresy to pójdę na tą betę. I jak też potwierdzi brak ciąży to sie umowie do gina. Ale no nie podejrzewam, że testy się mylą jak to już 5 dni spóźnienia @

Nie, dzis obudziłam się przed budzikiem i nawet myślałam czy by nie podjechać ale punkt pobrań od 7:30 a ja o 7:30 muszę być w robocie. Dlatego zrobiłam test. Myślę, że jak do soboty nie dostanę okresy to pójdę na tą betę. I jak też potwierdzi brak ciąży to sie umowie do gina. Ale no nie podejrzewam, że testy się mylą jak to już 5 dni spóźnienia @
historie są różne moja znajoma do połowy ciąży miał negatywne testy ciążowe . Ja zawsze miałam pozytywy wiec wiem ,ze napewno nie jestem w ciąży . Ale jutro ode na betę ,bo ostatnio wyszła mi 2,0 nie wiem czemu zobaczę czy spadła .

reklama
historie są różne moja znajoma do połowy ciąży miał negatywne testy ciążowe . Ja zawsze miałam pozytywy wiec wiem ,ze napewno nie jestem w ciąży . Ale jutro ode na betę ,bo ostatnio wyszła mi 2,0 nie wiem czemu zobaczę czy spadła .
No to dla mnie byłoby zbyt piękne, żeby było prawdziwe ... Juz sobie poplakalam przy pierwszym negatywnym teście, teraz chcialabym dostac @ zaczac od nowa starania. Eh cierpliwie poczekam jeszcze kilka dni, ale nawet brzuch mnie nie boli :(

Do góry