reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Widzisz tyle lat się leczę i nawet o tym nie wiedziałam. Zresztą nawet bym nie pomyślała żeby to łączyć z tarczycą, bo problemy ze snem zaczęły mi się jakieś 7 miesięcy temu jak wróciłam do pracy po ponad 10-cio miesiecznej przerwie. Ostatnio zastanawiałam się czy nie wrócić do leków przepisanych przez psychiatrę po stracie córeczki. Pomagały mi się uporać z bezsennością i chaosem w głowie, ale doszłam do wniosku że nie będę brać, bo na bezsenność to w sumie nie cierpię i bałaganu w głowie też już nie mam.
Ogólnie dzięki za info i za polecenie tabsów.
Za to w drugą stronę jest tak, że u mnie IO sprawia, że ciągle bym spała jak nie mam ustabilizowanego cukru i ciężko mnie czasami było dobudzić 😑

reklama
Za to w drugą stronę jest tak, że u mnie IO sprawia, że ciągle bym spała jak nie mam ustabilizowanego cukru i ciężko mnie czasami było dobudzić 😑
A to ja tez chodzę pół dnia jak zombie ;) raz, ze nocny sen nie daje odpoczynku takiego jak się należy a dwa, ze po skoku cukru głowa sama spada. Jedno drugiego nie wyklucza 😀
@Pszczolka38 na Twoim miejscu nie brałabym takich leków bez konsultacji z lekarzem, chyba, ze to co bez recepty. Na taką doraźną pomoc melatonina daje radę:)

Dziewczyny!
Mozna mi wpisać 🐒
U mnie temperatura na pewno jutro pojdzie w dol. Skorzystałam z toalety i kilka kropel krwi mam na bieliźnie, a na papierze rozowy ślad po podtarciu. Także, chyba ta owulka była tego 25 lub 26 i nic się nie wydarzyło dalej, stąd też i okres wcześniej 10 dni, hmm może tak być wtedy cykl wyszedłby 20 dniowy?

Dziewczyny, a jak jest ten wiesiołek w kapsułkach, to jak się go brało? Do owulacji, ale po ile tabletek? Zapomniałam na śmierćZobacz załącznik 1451144
Jest mi tak cholernie przykro w tym cyklu, że ja się poddaje. Tzn. dojadam te suplementy co mam i tyle... Mam kilka saszetek inofemu, mam Femibion i mam właśnie ten olej. Nie mam inozytolu z aliness, nie mam miovelii... 😩 Zjadłabym ten olej, ale już niech będzie to prawilnie zrobione. Może któraś poratuje odpowiedzią?? 🙏
2 kapsułki 3 razy dziennie od początku cyklu do owulacji ;)

A to ja tez chodzę pół dnia jak zombie ;) raz, ze nocny sen nie daje odpoczynku takiego jak się należy a dwa, ze po skoku cukru głowa sama spada. Jedno drugiego nie wyklucza 😀
@Pszczolka38 na Twoim miejscu nie brałabym takich leków bez konsultacji z lekarzem, chyba, ze to co bez recepty. Na taką doraźną pomoc melatonina daje radę:)
Tylko też lepiej melatoninę przetestować najpierw przed jakimś wolnym albo luźniejszym dniem, bo niektórzy, w tym ja, po melatoninie się czują jak zombie następnego dnia. I w ogóle też miałam bardzo dziwne sny po melatoninie. Więc może i noc przespana ale ogólnie wrażenia na minus 😀

reklama
Do góry