reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Widzisz tyle lat się leczę i nawet o tym nie wiedziałam. Zresztą nawet bym nie pomyślała żeby to łączyć z tarczycą, bo problemy ze snem zaczęły mi się jakieś 7 miesięcy temu jak wróciłam do pracy po ponad 10-cio miesiecznej przerwie. Ostatnio zastanawiałam się czy nie wrócić do leków przepisanych przez psychiatrę po stracie córeczki. Pomagały mi się uporać z bezsennością i chaosem w głowie, ale doszłam do wniosku że nie będę brać, bo na bezsenność to w sumie nie cierpię i bałaganu w głowie też już nie mam.
Ogólnie dzięki za info i za polecenie tabsów.
Za to w drugą stronę jest tak, że u mnie IO sprawia, że ciągle bym spała jak nie mam ustabilizowanego cukru i ciężko mnie czasami było dobudzić 😑

reklama
Za to w drugą stronę jest tak, że u mnie IO sprawia, że ciągle bym spała jak nie mam ustabilizowanego cukru i ciężko mnie czasami było dobudzić 😑
A to ja tez chodzę pół dnia jak zombie ;) raz, ze nocny sen nie daje odpoczynku takiego jak się należy a dwa, ze po skoku cukru głowa sama spada. Jedno drugiego nie wyklucza 😀
@Pszczolka38 na Twoim miejscu nie brałabym takich leków bez konsultacji z lekarzem, chyba, ze to co bez recepty. Na taką doraźną pomoc melatonina daje radę:)

Dziewczyny!
Mozna mi wpisać 🐒
U mnie temperatura na pewno jutro pojdzie w dol. Skorzystałam z toalety i kilka kropel krwi mam na bieliźnie, a na papierze rozowy ślad po podtarciu. Także, chyba ta owulka była tego 25 lub 26 i nic się nie wydarzyło dalej, stąd też i okres wcześniej 10 dni, hmm może tak być wtedy cykl wyszedłby 20 dniowy?

Dziewczyny, a jak jest ten wiesiołek w kapsułkach, to jak się go brało? Do owulacji, ale po ile tabletek? Zapomniałam na śmierćZobacz załącznik 1451144
Jest mi tak cholernie przykro w tym cyklu, że ja się poddaje. Tzn. dojadam te suplementy co mam i tyle... Mam kilka saszetek inofemu, mam Femibion i mam właśnie ten olej. Nie mam inozytolu z aliness, nie mam miovelii... 😩 Zjadłabym ten olej, ale już niech będzie to prawilnie zrobione. Może któraś poratuje odpowiedzią?? 🙏
2 kapsułki 3 razy dziennie od początku cyklu do owulacji ;)

A to ja tez chodzę pół dnia jak zombie ;) raz, ze nocny sen nie daje odpoczynku takiego jak się należy a dwa, ze po skoku cukru głowa sama spada. Jedno drugiego nie wyklucza 😀
@Pszczolka38 na Twoim miejscu nie brałabym takich leków bez konsultacji z lekarzem, chyba, ze to co bez recepty. Na taką doraźną pomoc melatonina daje radę:)
Tylko też lepiej melatoninę przetestować najpierw przed jakimś wolnym albo luźniejszym dniem, bo niektórzy, w tym ja, po melatoninie się czują jak zombie następnego dnia. I w ogóle też miałam bardzo dziwne sny po melatoninie. Więc może i noc przespana ale ogólnie wrażenia na minus 😀

reklama
Do góry