reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Najlepiej to na żart 😅😂 bo to był żart
No wieeeeem :D daj się pośmiać :D

Screenshot_20221008-163459-501.png

Dziewczynki a co to znaczy Hyperaktywne plemniki 0% ? To znaczy ze nie posiada szybkich plemnikow ? Pytam bo zadał mi to pytanie małż a nie bardzo wiem co mam mu odpowiedzieć. W necie tez nie ma za wile wzmianki o tym albo ja nie potrafię szukać. Wiec mowi do mnie "napisz kochanie do swoich mądrych dziewczynem z forum one napewno będą wiedzialy"

Dziewczynki a co to znaczy Hyperaktywne plemniki 0% ? To znaczy ze nie posiada szybkich plemnikow ? Pytam bo zadał mi to pytanie małż a nie bardzo wiem co mam mu odpowiedzieć. W necie tez nie ma za wile wzmianki o tym albo ja nie potrafię szukać. Wiec mowi do mnie "napisz kochanie do swoich mądrych dziewczynem z forum one napewno będą wiedzialy"

Z tego co pogrzebałam to plemnik ma zdolność ruchu hiperaktywnego dopiero po przejściu procesu kapacytacji więc nie wiem po co to oznaczać w wynikach nasienia

Dorzucam

Załączniki

• fa432a85-0ff9-4afe-bb1f-fab11e2a4db1.jpeg
    fa432a85-0ff9-4afe-bb1f-fab11e2a4db1.jpeg
    34 KB · Wyświetleń: 37
  • 634b47cd-ca85-4667-9daf-9fb6b48dfb94.jpeg
    634b47cd-ca85-4667-9daf-9fb6b48dfb94.jpeg
    63,2 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry