reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Najlepiej to na żart 😅😂 bo to był żart
No wieeeeem :D daj się pośmiać :D

Screenshot_20221008-163459-501.png

Dziewczynki a co to znaczy Hyperaktywne plemniki 0% ? To znaczy ze nie posiada szybkich plemnikow ? Pytam bo zadał mi to pytanie małż a nie bardzo wiem co mam mu odpowiedzieć. W necie tez nie ma za wile wzmianki o tym albo ja nie potrafię szukać. Wiec mowi do mnie "napisz kochanie do swoich mądrych dziewczynem z forum one napewno będą wiedzialy"

Dziewczynki a co to znaczy Hyperaktywne plemniki 0% ? To znaczy ze nie posiada szybkich plemnikow ? Pytam bo zadał mi to pytanie małż a nie bardzo wiem co mam mu odpowiedzieć. W necie tez nie ma za wile wzmianki o tym albo ja nie potrafię szukać. Wiec mowi do mnie "napisz kochanie do swoich mądrych dziewczynem z forum one napewno będą wiedzialy"

Z tego co pogrzebałam to plemnik ma zdolność ruchu hiperaktywnego dopiero po przejściu procesu kapacytacji więc nie wiem po co to oznaczać w wynikach nasienia

Dorzucam

Załączniki

• fa432a85-0ff9-4afe-bb1f-fab11e2a4db1.jpeg
    fa432a85-0ff9-4afe-bb1f-fab11e2a4db1.jpeg
    34 KB · Wyświetleń: 33
  • 634b47cd-ca85-4667-9daf-9fb6b48dfb94.jpeg
    634b47cd-ca85-4667-9daf-9fb6b48dfb94.jpeg
    63,2 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry