lady_in_blue
Fanka BB :)
Zrzucamy to na mgłę Covidową ;-)Dziewczyny mam nadzieję, że nie sądzicie ze ja naprawdę uważam, że spust w dobrym czasie daje gwarancję ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrzucamy to na mgłę Covidową ;-)Dziewczyny mam nadzieję, że nie sądzicie ze ja naprawdę uważam, że spust w dobrym czasie daje gwarancję ciąży
Zrzucamy to na mgłę Covidową ;-)
No wieeeeem daj się pośmiaćNajlepiej to na żart bo to był żart
Nie robimy doby przerwyJejku doba przerwy w czytaniu forum i tyle stron do nadrobienia jak wy to robicie
Dziewczynki a co to znaczy Hyperaktywne plemniki 0% ? To znaczy ze nie posiada szybkich plemnikow ? Pytam bo zadał mi to pytanie małż a nie bardzo wiem co mam mu odpowiedzieć. W necie tez nie ma za wile wzmianki o tym albo ja nie potrafię szukać. Wiec mowi do mnie "napisz kochanie do swoich mądrych dziewczynem z forum one napewno będą wiedzialy"
Ok, dziękuję za przypomnienie.Trzonowac dziewczyny! Mi nawet dziś lamy w zoo o tym przypomniały Zobacz załącznik 1450792