reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Tak, mi spadły. Tylko że ja biorę lek który od roku działa bardzo obniżająco na płytki krwi i od stycznia były za niskie, ale 2 tyg. Po poronieniu wzrosły o 100.

Zespołu antyfosfolipidowego jeszcze nie robiłam. Czekam na wyniki trombofilii. U hematologa będę 19stego to może da mi skierowania.
No właśnie to, że zaraz po poronieniu wzrosły, jest znaczące. I typowe dla zespołu (nawet pomimo leków).
Jak masz wizytę u hematologa, to dobrze 🙂.

Dobrze, że sprawdzasz trombofilię👍🏻.

Myślę, że jesteś bardzo dobrze przygotowana na wizytę u tego profesora.

Pozostaje mi nie życzyć Ci nic innego, jak powodzenia na wizytach.

reklama
Ja mam roboczą teorie (nie popartą absolutnie niczym, nawet logiką 😂) że to trzeba trafić te 6 godzin przed tymi strategicznymi 6 godzinami życia jaja. Nie ma żadnego innego argumentu, który by wyjaśniał czemu my tu nadal wszytkie jesteśmy 😂
Wtedy iui byłoby odpowiedzią na wszystko :)

No właśnie to, że zaraz po poronieniu wzrosły, jest znaczące. I typowe dla zespołu (nawet pomimo leków).
Jak masz wizytę u hematologa, to dobrze 🙂.

Dobrze, że sprawdzasz trombofilię👍🏻.

Myślę, że jesteś bardzo dobrze przygotowana na wizytę u tego profesora.

Pozostaje mi nie życzyć Ci nic innego, jak powodzenia na wizytach.
Dzię ku ję 😊

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry