reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Przepraszam za jakosc ale nie xhcialo mi sie wlaczyc na telefonie. A przez kompa nie chcialo mi wrzucic na strone :(

Załączniki

• 2725aa34-e764-4e5f-b6a6-95557ee30d38.jpeg
    2725aa34-e764-4e5f-b6a6-95557ee30d38.jpeg
    184,3 KB · Wyświetleń: 116
  • 43bab552-4a15-4425-90b3-8688007ffdf1.jpeg
    43bab552-4a15-4425-90b3-8688007ffdf1.jpeg
    164,8 KB · Wyświetleń: 106
  • cc641b0d-b975-4411-a65e-f16f7d64125b.jpeg
    cc641b0d-b975-4411-a65e-f16f7d64125b.jpeg
    130,6 KB · Wyświetleń: 102
Schudłam ok. 60kg na diecie wegańskiej. Polecam ;)
Moja kumpela jest 3/4 życia wege, jak przeszła na weganizm to przytyła 6 kg 😀 ja na diecie bezmięsnej waliłam w siebie tyle węgli, ze szok 🤣
A ja jadę w poniedziałek do Klimasa ❤️❤️❤️ Już się nie mogę doczekać, mam nadzieję zgubić z nim przynajmniej 25kg 😀

Chciałam wyżej zacytować wiadomość Myszki2610, ale coś mi nie poszło 😀

A dziś byłam na monitoringu, moje pęcherzyki niestety nie rosną i mam od jutra zacząć brać duphaston i w następnym cyklu dalej próbować z letrozolem ale w większej dawce. Smutno mi, wiązałam z tym październikiem duże nadzieję.

Wiem wiem że to o mnie 🙄 niestety taka jest prawda... Ale mój mąż jest jaki jest i zawsze go każdy wykorzystuje. Od kiedy pamiętam było tak że jak Krzysiek potrzebny to się dzwoni i ładnie gada, a jak nie potrzebny to same pretensje się ma do niego ....
A co do października no u mnie też nic z tego nie będzie, ale to już nasza decyzja bo luzujemy ...

reklama
Do góry