Zazuu
Fanka BB :)
Ej ale co w wynikach @asiasiasia jest nie tak? Przyznam że marnie widzę na tel, ale nie znalazłam nic słabego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam pytanie bo to mój pierwszy w życiu cykl gdzie jednocześnie mierze temperaturę i robię testy owu. Czy w dniu kiedy na teście jest pik to temperatura szybuje w górę czy dzień później?
Dziewczyny mam pytanie bo to mój pierwszy w życiu cykl gdzie jednocześnie mierze temperaturę i robię testy owu. Czy w dniu kiedy na teście jest pik to temperatura szybuje w górę czy dzień później?
O ludzie ja już myślałam że jutro a najdalej w sobotę będzie wzrost temperatury i będę odliczać dni do testowania to jest bardziej skomplikowane niż myślałamTemperatura idzie w górę PO owulacji, a pik jest PRZED owulacją temperatura może skoczyć w górę do 3 dni po, a pik może być do 3 dni przed owu. Czyli teoretycznie między pikiem a skokiem temperatury może być nawet 6 dni
U mnie zazwyczaj temp idzie w górę od 1-2 dni po owuDziewczyny mam pytanie bo to mój pierwszy w życiu cykl gdzie jednocześnie mierze temperaturę i robię testy owu. Czy w dniu kiedy na teście jest pik to temperatura szybuje w górę czy dzień później?
ale rozpoznanie jest tak naprawde malo zadowalajaceEj ale co w wynikach @asiasiasia jest nie tak? Przyznam że marnie widzę na tel, ale nie znalazłam nic słabego
ale rozpoznanie jest tak naprawde malo zadowalajace
szczerze nie wiem nie znam sie pisze tylko to co przeczytalam w rozpoznaniuOk ale na jakiej podstawie jest to rozpoznanie