reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Dziewczyny mam pytanie bo to mój pierwszy w życiu cykl gdzie jednocześnie mierze temperaturę i robię testy owu. Czy w dniu kiedy na teście jest pik to temperatura szybuje w górę czy dzień później?

Dziewczyny mam pytanie bo to mój pierwszy w życiu cykl gdzie jednocześnie mierze temperaturę i robię testy owu. Czy w dniu kiedy na teście jest pik to temperatura szybuje w górę czy dzień później?

U każdej dziewczyny będzie inaczej. Temperatura może skoczyć od 3 dni przed do 3 dni po. U mnie skacze w dniu owu

Temperatura idzie w górę PO owulacji, a pik jest PRZED owulacją 😁 temperatura może skoczyć w górę do 3 dni po, a pik może być do 3 dni przed owu. Czyli teoretycznie między pikiem a skokiem temperatury może być nawet 6 dni 😂

Temperatura idzie w górę PO owulacji, a pik jest PRZED owulacją 😁 temperatura może skoczyć w górę do 3 dni po, a pik może być do 3 dni przed owu. Czyli teoretycznie między pikiem a skokiem temperatury może być nawet 6 dni 😂
O ludzie 🤦‍♀️ ja już myślałam że jutro a najdalej w sobotę będzie wzrost temperatury i będę odliczać dni do testowania 😅😅 to jest bardziej skomplikowane niż myślałam 🥸

Może dodam, że wiem czym jest asthenozoospermia, ale dla mnie jest to diagnoza zdecydowanie na wyrost.
Ruch postępowy jest lekko poniżej normy ale już całkowita ruchliwość jest w granicy normy.
Sądzę, że żaden specjalista czytając ten wynik nie postawiłby takiej diagnozy

reklama
Do góry