reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Hej, ja melduje ze byłam dzisiaj na swoim pierwszym monitoringu - 9 dc, przy średnio 25dniowych cyklach. Nastawiłam się ze zobaczę jakieś duże pecherzyki i owulacja za dwa dni, a na usg mini pecherzyki nie do zmierzenia. Czyli albo bezowulacyjny cykl, albo owu się przesunie, czego sie kompletnie nie spodziewałam. Pójdę na kolejne usg w sobotę lub poniedziałek i ciekawa jestem co tam zobaczę. Endo 7,5 mm czyli chyba dobrze :)

Nie wierzę w siebie 🙈 wiecie co przed chwilą ogarnęłam... Korzystam z apki na telefonie i zazwyczaj pokazują mi się ostatnie strony naszego forum, ale nie zawsze. Jak widziałam 1 stronę z listą testowania to myślałam, że te korony oznaczają covida 🙈 Dopiero dziś ogarnęłam, że to chodzi o urodziny. Zapłon niesamowity mam 🤣

Miłego dnia!
Myslalsm, że będą jakieś kreski a tu patrze ze albo okres wyprzedził albo testy negatywne :( No niee! Czekam, czekam!

Jak samopoczucie?

reklama
Do góry