reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Mi dzisiaj zaczęły pierwszy raz i chyba zaczyna mi odwalać 😶 tzn. dołuje mnie to i to moje brązowe plamienie, które już trwa drugi albo trzeci dzień. Zobaczymy jak noc i czy w ogóle będzie okazja na test 🙃
A który dzień po owulacji?
Też miałam takie plamienie...ale test negatywny. Niby jutro miał być mój dzień testowania, ale to chyba beż sensu skoro 2 dni temu wyszedł negatywny

reklama
A który dzień po owulacji?
Też miałam takie plamienie...ale test negatywny. Niby jutro miał być mój dzień testowania, ale to chyba beż sensu skoro 2 dni temu wyszedł negatywny
Znajomej 10 dpo wyszedł negatyw a 12 dpo cień, jest obecnie dalej niż połowa ciąży. U mnie nie wiadomo kiedy dokładnie była owu, bo najpierw widziałam pęcherzyk a po 5 dniach ciałko żółte, więc ciężko stwierdzić. Jestem albo 9dpo albo więcej.

Mi dzisiaj zaczęły pierwszy raz i chyba zaczyna mi odwalać 😶 tzn. dołuje mnie to i to moje brązowe plamienie, które już trwa drugi albo trzeci dzień. Zobaczymy jak noc i czy w ogóle będzie okazja na test 🙃
Mi jakoś też dziwnie w tym mc pozytywnie odwaliło…. Aleeeee zimny kubeł na łeb sobie dziś wylałam, ogarnęłam myśli, o tyle ile to możliwe… i co będzie to będzie. Nie chce za szybko testować, bo odnoszę wrażenie że jak za szybko zaczynam robić to już idzie lawina… test za testem, jak nałogowiec 😂

Mi jakoś też dziwnie w tym mc pozytywnie odwaliło…. Aleeeee zimny kubeł na łeb sobie dziś wylałam, ogarnęłam myśli własne o tyle ile to możliwe… co będzie to będzie. Nie chce za szybko testować, bo odnoszę wrażenie że jak za szybko zaczynam robić to już idzie lawina… test za testem, jak nałogowiec 😂
Ja też właśnie nie chce za szybko 🙃

Tu forum większość trzonuje.

No normalnie nudne życie prowadzę.

Wychodzi na to, że mój dziadek ze swoim krzyczeniem na drugiego dziadka i trzymaniem niewidzialnego pistoletu prowadzi ciekawsze życie ode mnie 🙃.
Ja też dzisiaj odpoczywam po dniach płodnych z koleżankami :D winka delikatnie się można napić. A kto zabroni ;D

@LadyCaro niech tam mała kropeczka znajdzie sobie idealne miejsce u Ciebie na 9 miesięcy :)

@lady_in_blue trzymam kciuki za kropka 🤞

ja dziś byłam u kuzynki męża i dowiedziałam się od niej że jej siostra jest w ciąży i się popłakałam ale nie dlatego że nam nie wychodzi tylko autentycznie cieszę się że jej sie udało bo wiem że ich droga do ciąży była trudna i długa.

Jakoś tak też dodało mi to otuchy że skoro oni z liczymi problemami wkoncu doczekają się dziecka to i nam kiedyś wkoncu musi się też udać! :)

reklama
Do góry