reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Tu forum większość trzonuje.

No normalnie nudne życie prowadzę.

Wychodzi na to, że mój dziadek ze swoim krzyczeniem na drugiego dziadka i trzymaniem niewidzialnego pistoletu prowadzi ciekawsze życie ode mnie 🙃.
Wpierdzirlilam pół litra lodów czekoladowych i czekam na okres 🤪 seksu nie ma już drugi tydzień, w zeszłym tygodniu ja nie mogłam, bo ząb, w tym tygodniu mąż ma katarek ...choć wydaje mi się, że to covid. W sumie ja też kicham 🤔

Wam też na Facebooku ciągle się wyświetlają rolki o ciąży? 😶
Ciągle... Głównie na insta, ale rolki/posty z pozytywnymi testami, porodami, usg, ciążami, noworodkami. Reklamy ubranek, wózków itd 🙈 Ale jestem fotografem rodzinnym, więc jak już nawpisuję tych rodzinno-dzieciowych hashtagów pod postami to algorytmy myślą, że chcę oglądać pozytywne testy 😅

mi troche sie wyświetla

mi ogólnie nie ale ostatnio leginsy ciążowe mi się wyświetliły :D hahaha

Ciągle... Głównie na insta, ale rolki/posty z pozytywnymi testami, porodami, usg, ciążami, noworodkami. Reklamy ubranek, wózków itd 🙈 Ale jestem fotografem rodzinnym, więc jak już nawpisuję tych rodzinno-dzieciowych hashtagów pod postami to algorytmy myślą, że chcę oglądać pozytywne testy 😅
Mi dzisiaj zaczęły pierwszy raz i chyba zaczyna mi odwalać 😶 tzn. dołuje mnie to i to moje brązowe plamienie, które już trwa drugi albo trzeci dzień. Zobaczymy jak noc i czy w ogóle będzie okazja na test 🙃

reklama
Do góry