reklama
Ach, ja idę spać.
Ani się człowiek nie poseksi, bo okres zbyt obfity. Ani nie poje, ani nie popije, bo w sumie uja czuje.
Mój mąż stwierdził, że w sumie zawsze mogłam mieć gorzej, bo zamiast dymu ogniska, mogłam czuć nieumyte nogi albo stare skarpety xD. No w sumie…
Ani się człowiek nie poseksi, bo okres zbyt obfity. Ani nie poje, ani nie popije, bo w sumie uja czuje.
Mój mąż stwierdził, że w sumie zawsze mogłam mieć gorzej, bo zamiast dymu ogniska, mogłam czuć nieumyte nogi albo stare skarpety xD. No w sumie…
Tu forum większość trzonuje.
No normalnie nudne życie prowadzę.
Wychodzi na to, że mój dziadek ze swoim krzyczeniem na drugiego dziadka i trzymaniem niewidzialnego pistoletu prowadzi ciekawsze życie ode mnie .
Wychodzi na to, że mój dziadek ze swoim krzyczeniem na drugiego dziadka i trzymaniem niewidzialnego pistoletu prowadzi ciekawsze życie ode mnie .
Wezu
Fanka BB :)
ja nie Ja odpoczywam po dniach płodnych, stary teżZnów wszystkie na trzonach
LadyCaro
mi troche sie wyświetlaWam też na Facebooku ciągle się wyświetlają rolki o ciąży?
Wezu
mi ogólnie nie ale ostatnio leginsy ciążowe mi się wyświetliły hahahaWam też na Facebooku ciągle się wyświetlają rolki o ciąży?
Wpierdzirlilam pół litra lodów czekoladowych i czekam na okres seksu nie ma już drugi tydzień, w zeszłym tygodniu ja nie mogłam, bo ząb, w tym tygodniu mąż ma katarek ...choć wydaje mi się, że to covid. W sumie ja też kichamTu forum większość trzonuje.
keisa92
Zaciekawiona BB
Ciągle... Głównie na insta, ale rolki/posty z pozytywnymi testami, porodami, usg, ciążami, noworodkami. Reklamy ubranek, wózków itd Ale jestem fotografem rodzinnym, więc jak już nawpisuję tych rodzinno-dzieciowych hashtagów pod postami to algorytmy myślą, że chcę oglądać pozytywne testyWam też na Facebooku ciągle się wyświetlają rolki o ciąży?
Owulacja
mi troche sie wyświetla
mi ogólnie nie ale ostatnio leginsy ciążowe mi się wyświetliły hahaha
Mi dzisiaj zaczęły pierwszy raz i chyba zaczyna mi odwalać tzn. dołuje mnie to i to moje brązowe plamienie, które już trwa drugi albo trzeci dzień. Zobaczymy jak noc i czy w ogóle będzie okazja na testCiągle... Głównie na insta, ale rolki/posty z pozytywnymi testami, porodami, usg, ciążami, noworodkami. Reklamy ubranek, wózków itd Ale jestem fotografem rodzinnym, więc jak już nawpisuję tych rodzinno-dzieciowych hashtagów pod postami to algorytmy myślą, że chcę oglądać pozytywne testy
reklama
keisa92
Zaciekawiona BB
Pierwsze słyszęU was się nie nazywa penisa pętem?