reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Tu forum większość trzonuje.

No normalnie nudne życie prowadzę.

Wychodzi na to, że mój dziadek ze swoim krzyczeniem na drugiego dziadka i trzymaniem niewidzialnego pistoletu prowadzi ciekawsze życie ode mnie 🙃.
Wpierdzirlilam pół litra lodów czekoladowych i czekam na okres 🤪 seksu nie ma już drugi tydzień, w zeszłym tygodniu ja nie mogłam, bo ząb, w tym tygodniu mąż ma katarek ...choć wydaje mi się, że to covid. W sumie ja też kicham 🤔

Wam też na Facebooku ciągle się wyświetlają rolki o ciąży? 😶
Ciągle... Głównie na insta, ale rolki/posty z pozytywnymi testami, porodami, usg, ciążami, noworodkami. Reklamy ubranek, wózków itd 🙈 Ale jestem fotografem rodzinnym, więc jak już nawpisuję tych rodzinno-dzieciowych hashtagów pod postami to algorytmy myślą, że chcę oglądać pozytywne testy 😅

mi troche sie wyświetla

mi ogólnie nie ale ostatnio leginsy ciążowe mi się wyświetliły :D hahaha

Ciągle... Głównie na insta, ale rolki/posty z pozytywnymi testami, porodami, usg, ciążami, noworodkami. Reklamy ubranek, wózków itd 🙈 Ale jestem fotografem rodzinnym, więc jak już nawpisuję tych rodzinno-dzieciowych hashtagów pod postami to algorytmy myślą, że chcę oglądać pozytywne testy 😅
Mi dzisiaj zaczęły pierwszy raz i chyba zaczyna mi odwalać 😶 tzn. dołuje mnie to i to moje brązowe plamienie, które już trwa drugi albo trzeci dzień. Zobaczymy jak noc i czy w ogóle będzie okazja na test 🙃

reklama
Do góry