reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Tylko nie trzymaj niewidzialnego pistoletu😂.
Taką staruszką właśnie będę, Będę grać w karty i obijać mordy wszystkim, którzy ze mną wygrają. 💁‍♀️
Bo przyjdzie jeszcze po Ciebie wnuczka i zapyta wkurzona, czy możesz przestać głupka z siebie robić xD.

Jak mu tak mówię, to mi odpowiada: „Takiego dziada trzeba gonić. Joł to bana robił, dopóki umia.”

Bo jeszcze trzeba dodać, że to wszystko na Śląsku Opolskim i my tu gwarą mówimy 😁. To jeszcze dodaje pikanterii całości.

reklama
Bonzur
IMG_20221005_211432.jpg

Tam była literówka 😆

Nie życzę tego mojemu chłopu.

Takie skrzepy ze mnie lecą, że bym mu tylko współczuła, że go zmuszam do trzonowania.
Mój oczywiście nie miałby nic przeciwko.
Nieważne, że obskrzepiony. Ważne, że seksualnie spełniony.

Kutwa, wyszłam z wanny. Gdyby nie to, że lubię się myć, to bym nie musiała. I tak nic nie czuję.

reklama
Do góry