reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Testów mam generalnie ze 30 więc nie braknie ;-)
Ale nie miałam podawanego Ovitrelle ani nic w ten deseń więc nie ma co ich fałszować czyli dzisiaj nic tam nie będzie 😎

Nic by mi to nie przeszkadzało😂
Ba! jestem przekonana, że istnieje dużo większe prawdopodobieństwo że zrobiłabym testy przed transferem niz że wytrzymałabym do tych 5 dpt😂

reklama
13 października lekarz chce smsa z betą.

Kropek już na pokładzie, dziękujemy za kciuki! ♥️

Zostawiliśmy prawie 600 PLN w aptece, oby to Kropkowi pomogło.

Zobacz załącznik 1449758
Super! Udanego zagnieżdżenia dla Kropka!

Mogę zapytać, jakie preparaty kupiliście w aptece? To z zaleceń lekarza, tak?

Ile dni ma taki kropek? ;)
Niech się tam ładnie zadomowi 🥰
5 :-).

No i generalnie zalecenia są takie, żeby żyć normalnie ale nie dźwigać i nie przesadzać :D. Czyli w zasadzie trochę tak jakby to już była ciąża i byłoby nas dwoje :-). Nie jest wskazane leżeć non stop i czekać na cud, ruch poprawia krążenie i samopoczucie :-). Także spacery są ok :-).

No i generalnie zalecenia są takie, żeby żyć normalnie ale nie dźwigać i nie przesadzać :D. Czyli w zasadzie trochę tak jakby to już była ciąża i byłoby nas dwoje :-). Nie jest wskazane leżeć non stop i czekać na cud, ruch poprawia krążenie i samopoczucie :-). Także spacery są ok :-).

Czy był burger z maka?

A jeśli chodzi o seks? To chyba póki wszystko ok to można działać? 🙂
Boziu jak się cieszę ❤️❤️❤️ oby Wam już tylko szło wszystko z górki ❤️❤️❤️ bez problemów 💙❤️

Czy był burger z maka?
I były skarpetki w ananasy! Stary też!

IMG_20221005_112723696_HDR.jpg

reklama
Do góry