reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Testów mam generalnie ze 30 więc nie braknie ;-)
Ale nie miałam podawanego Ovitrelle ani nic w ten deseń więc nie ma co ich fałszować czyli dzisiaj nic tam nie będzie 😎

Nic by mi to nie przeszkadzało😂
Ba! jestem przekonana, że istnieje dużo większe prawdopodobieństwo że zrobiłabym testy przed transferem niz że wytrzymałabym do tych 5 dpt😂

reklama
13 października lekarz chce smsa z betą.

Kropek już na pokładzie, dziękujemy za kciuki! ♥️

Zostawiliśmy prawie 600 PLN w aptece, oby to Kropkowi pomogło.

Zobacz załącznik 1449758
Super! Udanego zagnieżdżenia dla Kropka!

Mogę zapytać, jakie preparaty kupiliście w aptece? To z zaleceń lekarza, tak?

Ile dni ma taki kropek? ;)
Niech się tam ładnie zadomowi 🥰
5 :-).

No i generalnie zalecenia są takie, żeby żyć normalnie ale nie dźwigać i nie przesadzać :D. Czyli w zasadzie trochę tak jakby to już była ciąża i byłoby nas dwoje :-). Nie jest wskazane leżeć non stop i czekać na cud, ruch poprawia krążenie i samopoczucie :-). Także spacery są ok :-).

No i generalnie zalecenia są takie, żeby żyć normalnie ale nie dźwigać i nie przesadzać :D. Czyli w zasadzie trochę tak jakby to już była ciąża i byłoby nas dwoje :-). Nie jest wskazane leżeć non stop i czekać na cud, ruch poprawia krążenie i samopoczucie :-). Także spacery są ok :-).

Czy był burger z maka?

A jeśli chodzi o seks? To chyba póki wszystko ok to można działać? 🙂
Boziu jak się cieszę ❤️❤️❤️ oby Wam już tylko szło wszystko z górki ❤️❤️❤️ bez problemów 💙❤️

Czy był burger z maka?
I były skarpetki w ananasy! Stary też!

IMG_20221005_112723696_HDR.jpg

reklama
Do góry