reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

A jeśli chodzi o seks? To chyba póki wszystko ok to można działać? 🙂
Boziu jak się cieszę ❤️❤️❤️ oby Wam już tylko szło wszystko z górki ❤️❤️❤️ bez problemów 💙❤️
Mam brać dwa razy na dobę Cyclogest - to jest progesteron w globulkach dopochwowych więc seks sobie przez najbliższe dwa tygodnie raczej odpuścimy, bo boję się, że to się skończy jakąś infekcją. Zrobiliśmy sobie wczoraj satysfakcjonujący pożegnalny seks przed przerwą 😎😉.

reklama
Mam brać dwa razy na dobę Cyclogest - to jest progesteron w globulkach dopochwowych więc seks sobie przez najbliższe dwa tygodnie raczej odpuścimy, bo boję się, że to się skończy jakąś infekcją. Zrobiliśmy sobie wczoraj satysfakcjonujący pożegnalny seks przed przerwą 😎😉.
A tam pożegnalny, to było właśnie poczęcie a dzisiaj po prostu kropek wylądował 😍❤️

Ja tam każdej życzę i „starym” i „nowym” 🤰🏻🫄.

To, że „nowe”, to nie znaczy, że nie mają za sobą przykrych doświadczeń związanych z długimi staraniami.
Tak, tylko ostatnio szukałam czegoś na forum i wpadłam na staraczki 2020 i mi się pokazały te same nicki, które udzialaja się tutaj...

Tak, tylko ostatnio szukałam czegoś na forum i wpadłam na staraczki 2020 i mi się pokazały te same nicki, które udzialaja się tutaj...
Wiem, wiem…

Jak pomyślę, że zaczęliśmy dokładnie w sierpniu 2020, to w sumie aż mi się dziwnie robi na samą myśl.

Nigdy nie chciałam się logować na fora.
Życie.
Życie weryfikuje często czyjeś „nigdy”.

Dlatego „nową” się nie czuję.

No niestety :-( wtedy mi się wydawało, że pod koniec 2022 to będę mieć już dwoje dzieci :-(
żadna z nas się nie spodziewała, że cały czas tu będzie. Ja jak zakładałam staraczki 2022 to miałam nadzieję, że zajdę... a tymczasem przyjdzie mi pewnie założyć staraczki 2023

reklama
żadna z nas się nie spodziewała, że cały czas tu będzie. Ja jak zakładałam staraczki 2022 to miałam nadzieję, że zajdę... a tymczasem przyjdzie mi pewnie założyć staraczki 2023
Ty to idź zobaczyć co u Twojego pęcherzyka, bo może będziemy do niego wołać Krzysiu albo Aniu za 9 miesięcy 😁

Do góry