reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

A jeśli chodzi o seks? To chyba póki wszystko ok to można działać? 🙂
Boziu jak się cieszę ❤️❤️❤️ oby Wam już tylko szło wszystko z górki ❤️❤️❤️ bez problemów 💙❤️
Mam brać dwa razy na dobę Cyclogest - to jest progesteron w globulkach dopochwowych więc seks sobie przez najbliższe dwa tygodnie raczej odpuścimy, bo boję się, że to się skończy jakąś infekcją. Zrobiliśmy sobie wczoraj satysfakcjonujący pożegnalny seks przed przerwą 😎😉.

reklama
Mam brać dwa razy na dobę Cyclogest - to jest progesteron w globulkach dopochwowych więc seks sobie przez najbliższe dwa tygodnie raczej odpuścimy, bo boję się, że to się skończy jakąś infekcją. Zrobiliśmy sobie wczoraj satysfakcjonujący pożegnalny seks przed przerwą 😎😉.
A tam pożegnalny, to było właśnie poczęcie a dzisiaj po prostu kropek wylądował 😍❤️

Ja tam każdej życzę i „starym” i „nowym” 🤰🏻🫄.

To, że „nowe”, to nie znaczy, że nie mają za sobą przykrych doświadczeń związanych z długimi staraniami.
Tak, tylko ostatnio szukałam czegoś na forum i wpadłam na staraczki 2020 i mi się pokazały te same nicki, które udzialaja się tutaj...

Tak, tylko ostatnio szukałam czegoś na forum i wpadłam na staraczki 2020 i mi się pokazały te same nicki, które udzialaja się tutaj...
Wiem, wiem…

Jak pomyślę, że zaczęliśmy dokładnie w sierpniu 2020, to w sumie aż mi się dziwnie robi na samą myśl.

Nigdy nie chciałam się logować na fora.
Życie.
Życie weryfikuje często czyjeś „nigdy”.

Dlatego „nową” się nie czuję.

No niestety :-( wtedy mi się wydawało, że pod koniec 2022 to będę mieć już dwoje dzieci :-(
żadna z nas się nie spodziewała, że cały czas tu będzie. Ja jak zakładałam staraczki 2022 to miałam nadzieję, że zajdę... a tymczasem przyjdzie mi pewnie założyć staraczki 2023

reklama
żadna z nas się nie spodziewała, że cały czas tu będzie. Ja jak zakładałam staraczki 2022 to miałam nadzieję, że zajdę... a tymczasem przyjdzie mi pewnie założyć staraczki 2023
Ty to idź zobaczyć co u Twojego pęcherzyka, bo może będziemy do niego wołać Krzysiu albo Aniu za 9 miesięcy 😁

Do góry