LadyCaro
Fanka BB :)
idę, idę, jeszcze 4 h...Ty to idź zobaczyć co u Twojego pęcherzyka, bo może będziemy do niego wołać Krzysiu albo Aniu za 9 miesięcy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
idę, idę, jeszcze 4 h...Ty to idź zobaczyć co u Twojego pęcherzyka, bo może będziemy do niego wołać Krzysiu albo Aniu za 9 miesięcy
Pójdziesz na Maczka i zrobisz sobie dzisiaj dzień szczęśliwościZ jednej strony jak będzie pęklnięty to se narobię nadziei, az drugiej tyle ile razy bzykaliśmy się w płodne dni i nic to teraz też dlaczego miałoby cos być
Pójdziesz na Maczka i zrobisz sobie dzisiaj dzień szczęśliwości
@lady_in_blue to co? Wpisać na szczęśliwą 13nastkę?
Wpisz 13tkę, bo wtedy na pewno formalnie beta będzie musiała być, nawet jak się nie uda ;-)@lady_in_blue to co? Wpisać na szczęśliwą 13nastkę?
Super! Udanego zagnieżdżenia dla Kropka!
Mogę zapytać, jakie preparaty kupiliście w aptece? To z zaleceń lekarza, tak?
Wpisz 13tkę, bo wtedy na pewno formalnie beta będzie musiała być, nawet jak się nie uda ;-)
Ale za testowanie wcześniej nie będziecie bić po łapach rozumiem
wiesz co, najadłam się na obiad tak mocno, że aż mi wstyd, wiec dziś chyba zrezygnuje z maczkaPójdziesz na Maczka i zrobisz sobie dzisiaj dzień szczęśliwości
Wpisz 13tkę, bo wtedy na pewno formalnie beta będzie musiała być, nawet jak się nie uda ;-)
Ale za testowanie wcześniej nie będziecie bić po łapach rozumiem