reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

@LaLaLaKoala jesteś następna w kolejce do testowania :D i jak tam Twoje objawy ciążowe? :D
Objawów ciążowych nie mam. Dzisiaj rano znów jakąś brązowa kropka na majtkach (ale nie z dupy strony tylko z przodu) 😆🤔😑

Worek z testami wpadł mi za pralkę jak za mocno wirowała, ale już je uratowałam stamtąd.
Tak szczerze to się boje zrobić ten test przez te "plamienia" 😶

reklama
Objawów ciążowych nie mam. Dzisiaj rano znów jakąś brązowa kropka na majtkach (ale nie z dupy strony tylko z przodu) 😆🤔😑

Worek z testami wpadł mi za pralkę jak za mocno wirowała, ale już je uratowałam stamtąd.
Tak szczerze to się boje zrobić ten test przez te "plamienia" 😶
Dobrze, że ta brązowa kropka nie jest z dupy strony 🤣🤣🤣
A kto wie, może to dobry znak i coś tam się dzieje. Ile dni po już jesteś?
Pierwsza strona wygląda przerażająco! Niech ktoś w końcu przerwie to w końcu ;)

Dobrze, że ta brązowa kropka nie jest z dupy strony 🤣🤣🤣
A kto wie, może to dobry znak i coś tam się dzieje. Ile dni po już jesteś?
Pierwsza strona wygląda przerażająco! Niech ktoś w końcu przerwie to w końcu ;)
Ciężko powiedzieć, jeżeli pęcherzyk pękł w poniedziałek to 9dpo. Jeżeli wcześniej to więcej 🙃

@lady_in_blue kiedy będziesz robić test? 🤗
13 października lekarz chce smsa z betą.

Kropek już na pokładzie, dziękujemy za kciuki! ♥️

Zostawiliśmy prawie 600 PLN w aptece, oby to Kropkowi pomogło.

IMG_20221005_130016308~2.jpg

reklama
13 października lekarz chce smsa z betą.

Kropek już na pokładzie, dziękujemy za kciuki! ♥️

Zostawiliśmy prawie 600 PLN w aptece, oby to Kropkowi pomogło.

Zobacz załącznik 1449758
Myślałam o Tobie dzisiaj od rana i tak myślę myślę jakie to numery są dzisiaj w dacie i wymyśliłam takie coś 😆
05.10.2022
No i suma cyfr z dni i roku jest 6, suma z roku jest 6, teraz mówisz, że dałaś 6 stów. 6 to jest jedna ze szczęśliwych cyfr i w ogóle 🤗🤗

Kropek cudny i bardzo mu kibicuję ❤️😍❤️

Do góry