reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

@LaLaLaKoala jesteś następna w kolejce do testowania :D i jak tam Twoje objawy ciążowe? :D
Objawów ciążowych nie mam. Dzisiaj rano znów jakąś brązowa kropka na majtkach (ale nie z dupy strony tylko z przodu) 😆🤔😑

Worek z testami wpadł mi za pralkę jak za mocno wirowała, ale już je uratowałam stamtąd.
Tak szczerze to się boje zrobić ten test przez te "plamienia" 😶

reklama
Objawów ciążowych nie mam. Dzisiaj rano znów jakąś brązowa kropka na majtkach (ale nie z dupy strony tylko z przodu) 😆🤔😑

Worek z testami wpadł mi za pralkę jak za mocno wirowała, ale już je uratowałam stamtąd.
Tak szczerze to się boje zrobić ten test przez te "plamienia" 😶
Dobrze, że ta brązowa kropka nie jest z dupy strony 🤣🤣🤣
A kto wie, może to dobry znak i coś tam się dzieje. Ile dni po już jesteś?
Pierwsza strona wygląda przerażająco! Niech ktoś w końcu przerwie to w końcu ;)

Dobrze, że ta brązowa kropka nie jest z dupy strony 🤣🤣🤣
A kto wie, może to dobry znak i coś tam się dzieje. Ile dni po już jesteś?
Pierwsza strona wygląda przerażająco! Niech ktoś w końcu przerwie to w końcu ;)
Ciężko powiedzieć, jeżeli pęcherzyk pękł w poniedziałek to 9dpo. Jeżeli wcześniej to więcej 🙃

@lady_in_blue kiedy będziesz robić test? 🤗
13 października lekarz chce smsa z betą.

Kropek już na pokładzie, dziękujemy za kciuki! ♥️

Zostawiliśmy prawie 600 PLN w aptece, oby to Kropkowi pomogło.

IMG_20221005_130016308~2.jpg

reklama
13 października lekarz chce smsa z betą.

Kropek już na pokładzie, dziękujemy za kciuki! ♥️

Zostawiliśmy prawie 600 PLN w aptece, oby to Kropkowi pomogło.

Zobacz załącznik 1449758
Myślałam o Tobie dzisiaj od rana i tak myślę myślę jakie to numery są dzisiaj w dacie i wymyśliłam takie coś 😆
05.10.2022
No i suma cyfr z dni i roku jest 6, suma z roku jest 6, teraz mówisz, że dałaś 6 stów. 6 to jest jedna ze szczęśliwych cyfr i w ogóle 🤗🤗

Kropek cudny i bardzo mu kibicuję ❤️😍❤️

Do góry