reklama
Doktur_M
Moderator
Nie, nie, nie płaczcie, nie przestanę go lubić! Ma zbyt majestatyczną brodę i trzon idealnych rozmiarów!Mam podobnie. Wczoraj mężowi tłumaczyłam, że dość bezemocjonalnie do starań na tym etapie podchodzę. Wyjdzie to zajebiście, jak nie to mamy kolejny cykl przed sobą. Wczoraj go zebrało na płakusianie, że "to wszystko" przez niego i że mnie niesamowicie zawodzi i pewnie przestanę go lubić
Mów, że trenujesz koty do obsługi dziecka, będą potrafiły sygnalizować konieczność zmiany pieluchy, włączą podgrzewacz z mlekiem, i tak dalej Czekasz z ciążą aż się naucząNo to wszystko jasne... czego ja oczekuję jak mam 3 koty (i psa)
Swoją drogą to na ewentualność bycia w ciąży kiedyś, muszę przygotować jakąś dobrą ripostę na pytanie "to co teraz zrobicie z tymi kotami?", bo na bank padnie
pluto_nova
Moderator
@hachette ja już Przepisano Nam do zrobienia 3 badania: ANA3, cross-match i allo-mlr, ale mamy je zrobić dopiero gdy nic nie da naprawa niszy i jak będziemy mieli wyniki to będziemy debatować co jest i jakie leczenie wprowadzić. Najgorzej jeśli źle wyjdzie allo-mlr, bo to wtedy najdłuższa droga ze szczepieniami limfocytami starego, więc jak na razie pozostaje Nam czekać co przyniesie operacja
keisa92
Zaciekawiona BB
To by teściowa i szwagierka na zawał chyby zeszły, jakby sobie uświadomiły że nie będę izolować kotów od dzieckaMów, że trenujesz koty do obsługi dziecka, będą potrafiły sygnalizować konieczność zmiany pieluchy, włączą podgrzewacz z mlekiem, i tak dalej Czekasz z ciążą aż się nauczą
keisa92
Zaciekawiona BB
Wychowasz jak swojea ja głupia wzięłam kota 1,5 miesiąca temu... co ja teraz z nim zrobię?
Doktur_M
Moderator
Jak tak o tym dłużej pomyśleć.... czy byłoby to takie złe?To by teściowa i szwagierka na zawał chyby zeszły, jakby sobie uświadomiły że nie będę izolować kotów od dziecka
Mów, że z kotami nic, ale jak im dziecko nie podpasuje, to je wystawicie na korytarz/dwór/hol .No to wszystko jasne... czego ja oczekuję jak mam 3 koty (i psa)
Swoją drogą to na ewentualność bycia w ciąży kiedyś, muszę przygotować jakąś dobrą ripostę na pytanie "to co teraz zrobicie z tymi kotami?", bo na bank padnie
Ja pierdziu, jak mnie takie zaściankowe myślenie wqrwia.
keisa92
Zaciekawiona BB
To już nawet moja mama się śmieje (my z nią mieszkamy więc to i jej koty), że jak ktoś tak zapyta to go zapytamy "z kotami jak z kotami, co my z dzieckiem zrobimy?"Mów, że z kotami nic, ale jak im dziecko nie podpasuje, to je wystawicie na korytarz/dwór/hol .
Ja pierdziu, jak mnie takie zaściankowe myślenie wqrwia.
Ja byłam wychowywana razem z kotami, tzn. koty były zawsze w moim domu.
Mam się dobrze .
Aaa, a jak kiedyś jakiś lekarz zasugerował alergię na sierść, to w domu najpierw debatowali, że głupi.
Potem debatowali, co ze mną zrobić- nie, nie chcieli mnie na dwór wystawiać, ale kotów pozbywać się nie chcieli xD.
Ostatecznie wyszło, że lekarz głupi, bo żadnej alergii nie miałam.
Mam się dobrze .
Aaa, a jak kiedyś jakiś lekarz zasugerował alergię na sierść, to w domu najpierw debatowali, że głupi.
Potem debatowali, co ze mną zrobić- nie, nie chcieli mnie na dwór wystawiać, ale kotów pozbywać się nie chcieli xD.
Ostatecznie wyszło, że lekarz głupi, bo żadnej alergii nie miałam.
Ostatnia edycja:
reklama
Zazuu
Fanka BB :)
Napieprza mnie jajnik i wciąż mam od cholery śluzu. Czuję ze przesunęła się owu i pewnie będzie dopiero dziś... Jesu jak mnie wścieka taki niewykorzystany cykl w zeszłym cyklu przez remont, w tym przez korone. Ciekawe co w następnym...