reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Napieprza mnie jajnik 😭 i wciąż mam od cholery śluzu. Czuję ze przesunęła się owu i pewnie będzie dopiero dziś... Jesu jak mnie wścieka taki niewykorzystany cykl😂 w zeszłym cyklu przez remont, w tym przez korone. Ciekawe co w następnym...

Próbujcie pozycji na trupa xD

Wiecie po 4 latach to w sumie jeden cykl w te czy w te nie ma żadnego znaczenia tak naprawdę. Jakiś czas temu już doszłam do punktu, w którym dobra relacja ze Starym jest ważniejsza niż starania i nie bardzo mam chęć go zmuszać. Wczoraj próbowałam go przekonać, ale rozumiem że moze nie mieć ochoty, nie jest maszyną i ma prawo odmówić a ja mam obowiązek to uszanować.
Poza tym co to za seks z przymusu, zero frajdy 😂

reklama
Do góry