hachette
Fanka BB :)
@Madame JS jak tam, jak sie czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Falco od Amadeusa to akurat Austriak byłBardzo Ale nikogo o takim imieniu w okolicy nie ma
A Xavier to katalonskie imięFalco od Amadeusa to akurat Austriak był
Piąteczkaudało nam się poprawić przed chwilą! Trzymajcie kciuki, żeby ten pęcherz był pęknięty <3
kurde narobiłam sobie nadziei szczerze mówiąc... już dawno takiej nie miałam
A który to dzień cyklu?udało nam się poprawić przed chwilą! Trzymajcie kciuki, żeby ten pęcherz był pęknięty <3
kurde narobiłam sobie nadziei szczerze mówiąc... już dawno takiej nie miałam
13. Dziś rano pik na teście, wczoraj pęcherzyk ponad 22mm. Mam nadzieje, że dziś pękł.A który to dzień cyklu?
Oby ta 13 była szczęśliwa13. Dziś rano pik na teście, wczoraj pęcherzyk ponad 22mm. Mam nadzieje, że dziś pękł.
bardzo bym chciała Może w końcu przyjdzie mój czasOby ta 13 była szczęśliwa
Dzięki, nadal zupełnie zwyczajnie ;-) Ale jeszcze się tym nie martwię@Madame JS jak tam, jak sie czujesz?