reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Ej, ale uprzedź go, że to go nie uchroni 😂.
W sumie i tak z Tobą śpi i przebywa xD.

Nie wiem, na co bym musiała być chora, żeby mój odmówił pukania🤔.
W grę wchodzi jedynie trąd chyba.

Mój Stary z tych mocno przeżywających 😂 wczoraj filozofował, że on bie będzie czuł się ze sobą dobrze uprawiając ze mną seks jak jestem chora 😂 no pierdolil od rzeczy co tu dużo gadać 😂

@Ceonis Dziękuję 🙂 czyli jak się nic nie poprawi, to można spróbować stymulacji pomimo normalnie występujących owulacji
nie ma sprawy 😉
wiesz, ja nie jestem lekarzem, ale takie info znalazłam. Sama jestem na stymulacji, ale mi akurat żadne pęcherzyki nie rosną. Koleżanka @Alabama89 wspominała na innym wątku, że najlepsze efekty dają gonadotropiny, ale to są niemałe koszta, a letrozol na stymulacje kosztuje kilkadziesiąt zł i starcza na kilka cykli stymulacji 😉
(ja mam akurat Aromek)

@Lily_of_the_valley a jakie masz to endo w okolicy owulacji?
Właśnie patrzę na stare USG, bo żaden lekarz nigdy nic o endo nie mówił. W październiku przed owulacja miałam jeszcze 9mm, w marcu z tego co widzę, to 7mm - też przed owulacją.
Ale od jakiegoś czasu okres jest bardziej skąpy, nie zwracałam na to uwagi do czasu aż tutaj pisałyście o endometrium. Byłam teraz na usg w 6 i 8 dpo i na obu wyszło 5mm, więc obstawiam, że przez ostatnie miesiące też nie było więcej.
Biorę inozytole i one ładnie mi cykl wyregulowały, bo owulacja jest w 14 dniu, a nie tak jak wcześniej 18-24. Od tego cyklu biorę metformine. I najwyraźniej się coś popsuło 😟

Mój Stary z tych mocno przeżywających 😂 wczoraj filozofował, że on bie będzie czuł się ze sobą dobrze uprawiając ze mną seks jak jestem chora 😂 no pierdolil od rzeczy co tu dużo gadać 😂
Mój w takich przypadkach pyta - śmiejąc sìę jak z dobrego żartu - czy *romantyczność* jest konieczna, czy przechodzimy do rzeczy 🤣😁😂

reklama
Do góry