pluto_nova
Moderator
jak to co? Wołają do Ciebie mamusiuNo u mnie w sobotę w 9dc było ich dużo, ale max. 5mm więc raczej wszystkie małe. Pytanie co się z nimi dzieje dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak to co? Wołają do Ciebie mamusiuNo u mnie w sobotę w 9dc było ich dużo, ale max. 5mm więc raczej wszystkie małe. Pytanie co się z nimi dzieje dalej
Będzie ciekawie jak jej urośnie kilka na raz! Nie wiadomo, próbować wieloraczki czy odpuścić...jak to co? Wołają do Ciebie mamusiu
Olce wystarczą dwaBędzie ciekawie jak jej urośnie kilka na raz! Nie wiadomo, próbować wieloraczki czy odpuścić...
Kurde, dwoma bym się jarała... Mój stary za bardzo bierze do siebie brak potomstwa, wszystko jest jego winą, więc taka dwójeczka na raz by była podbudowaniem trzonaOlce wystarczą dwa
Niestety, 8dpo endo tylko 5mm Gin widziała ciałko żółte i płyn w zatoce + zbadałam progesteron 8dpo i był 17,46 mg/ml. Nie robiłam pełnego monitoringu, poszłam zobaczyć tylko co dzieje się po owu.Wiesz co - jak miałaś 5 mm w 8 dpo to w sumie żadna informacja - pytanie co sie działo w jajnikach w tym czasie? Bo generalnie na grubość endo ma wpływ to co się dzieje w jajniku - czy pęcherzyk rośnie, jak rośnie - a nie dany dzień cyklu. Jeżeli w 8 dc miałaś pęcherzyk 20 mm i 5 mm endo to rzeczywiście słabo, a jak pecherzyk miał ok. 14 mm to zupełnie normalna historia - chyba, że pęcherzyk dalej rośnie a endo już nie - u mnie jest taka sytuacja. Do zagnieżdżenia wystarczy mieć ok. 7-8 mm (o prawidłowej budowie) więcej z tego co wiem nie jest potrzebne do prawidłowego zagnieżdżenia, więc nie ma co się sugerować koleżankami, które mają 10-14 mm
edit
w ogóle teraz doczytałam! miałaś 5 mm w 6 i 8 dPo - aaaa to rzeczywiście slabo. Miałaś owulacje potwierdzoną monitoringiem?
To musi powiedzieć staremu, żeby wypuścił tylko dwa terminatory, no max 3.Olce wystarczą dwa
Olce wystarczą dwa
jest jeszcze druga noga
i 4 kończyny u Staregojest jeszcze druga noga
I jeszcze dwoje pomocnikówi 4 kończyny u Starego