reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama

Załączniki

• b7e2a5ca-34c8-4f2f-8a52-1c6afaefa5fb.jpeg
    b7e2a5ca-34c8-4f2f-8a52-1c6afaefa5fb.jpeg
    60,2 KB · Wyświetleń: 99
A masz jakieś rady od gina albo leki na lepsze endo? U mnie też kiepsko
Ostatnia rada mojego gina to zrobić histeroskopię, najlepiej z wymazami czy nawet biopsją endometrium ;) Na mnie nie działaja orzechy, wino, witamina E czy acard. Przy czym to jest kropa w morzu problemu - te rzeczy pomagają oczywiście w ukrwieniu ale jeżeli problem lezy np. w zrostach to te dodatki w niczym nie pomogą - sa co najwyżej miłym dodatkiem do życia (no może poza tym acardem) ;)

My spróbowałyśmy stymulacji gonadotropinami - bo one podobno najlepiej mogą zadziałać na endo - i też bez szału to wyszło. Ja w takiej sytuacji polecam pójść do lekarza, który ma o tym problemie jakieś pojęcie - ja dopiero przy 4 lekarzu mam poczucie, że się zna i chce jej zaufać. A dziś z kolei mam wizyte u dr Dońca, który jest podobno super specjalista i chce żeby te histeroskopię już mi robił jakiś lepszy specjalista niż przypadkowy lekarz w szpitalu - ale ja mam już swoja historię na koncie i mam poczucie, że mam już niewiele czasu i miejsca na błędy.

reklama
Do góry