Też straciłaś węch?Teraz to mam covid i moja temperatura w cipce była dziś wyższa niż kiedykolwiek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też straciłaś węch?Teraz to mam covid i moja temperatura w cipce była dziś wyższa niż kiedykolwiek
Też straciłaś węch?
Ostatnia rada mojego gina to zrobić histeroskopię, najlepiej z wymazami czy nawet biopsją endometrium Na mnie nie działaja orzechy, wino, witamina E czy acard. Przy czym to jest kropa w morzu problemu - te rzeczy pomagają oczywiście w ukrwieniu ale jeżeli problem lezy np. w zrostach to te dodatki w niczym nie pomogą - sa co najwyżej miłym dodatkiem do życia (no może poza tym acardem)A masz jakieś rady od gina albo leki na lepsze endo? U mnie też kiepsko
Znaczy jesteś HOT!Teraz to mam covid i moja temperatura w cipce była dziś wyższa niż kiedykolwiek
Znaczy jesteś HOT!
A dalej przychodzi się całować?Tak bardzo, ze Stary stanowczo odmówił pukania
A dalej przychodzi się całować?
Ej, ale uprzedź go, że to go nie uchroni .Już nie nawet nie dostałam buzi jak wychodził
Nie wiem, na co bym musiała być chora, żeby mój odmówił pukania.Tak bardzo, ze Stary stanowczo odmówił pukania