reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Mama wczoraj zmarła, ale nie zostawiła mnie samej, dała nam dziecko, dowiedziała sie ze bedzie babcia i spokojnie odeszła
Wyrazy współczucia , odeszła ale szczęśliwa ze udało Wam się
Aneczka85_01
Nie ma sie co smucić, idziemy do przodu mamy iskierkę ale mam do was pytanie... 15.11 robiłam betę i wyszło 77,43 i dopiero jutro ide na kolejna, powiedzcie mi czy to czasem nie jest za mało?
Bete lepiej robić po 48 h . Teraz będzie pare dni wiec średnio ocenisz przyrost
Charlie93
Zaciekawiona BB
Bete lepiej robić po 48 h . Teraz będzie pare dni wiec średnio ocenisz przyrost
Wiem ale 48 h to była sobota wiec nie miałam gdzie zrobic... ale chyba bede widziec ze urosła nie ?
Aneczka85_01
Wiem ale 48 h to była sobota wiec nie miałam gdzie zrobic... ale chyba bede widziec ze urosła nie ?
Tak będziesz wiedzieć ale nie koniecznie czy prawidłowo . Trzymam kciuki , daj znać
Charlie93
Zaciekawiona BB
Tak będziesz wiedzieć ale nie koniecznie czy prawidłowo . Trzymam kciuki , daj znać
Jest przeciez cos takiego jak kalkulator beta hcg
Witajcie
Okres za 5 dni, a dzisiaj calkiem sporo sluzu z krwia. Pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo (nie pamietam czegos takiego przy pierwszej ciazy).
Z mezem dzialamy, ale nie ma cisnienia. Co ma byc to bedzie pierwsze malenstwo skonczylo 7 miesiecy, karmie piersia, ale okres wrocil juz w 9 tygodniu po porodzie i pojawia sie regularnie.
Jak myslicie? Bedzie niespodzianka na mikolajki i swieta?
Okres za 5 dni, a dzisiaj calkiem sporo sluzu z krwia. Pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo (nie pamietam czegos takiego przy pierwszej ciazy).
Z mezem dzialamy, ale nie ma cisnienia. Co ma byc to bedzie pierwsze malenstwo skonczylo 7 miesiecy, karmie piersia, ale okres wrocil juz w 9 tygodniu po porodzie i pojawia sie regularnie.
Jak myslicie? Bedzie niespodzianka na mikolajki i swieta?
Agu1531
Hej Kobitki
Ktoś tu jeszcze zagląda ?
Ja jestem nowa na forum z mężem staramy się już 5 cykl i jak na razie du.. blada . Do terminu @ jeszcze 3 dni ale oczywiście nie wytrzymałam i test zrobiłam wynik 1 kreska . Objawy jak za każdym razem przed @ tak więc w tym miesiącu chyba też się nie udało. Jedyna różnica miałam śluz z krwią przez 2 dni co wcześniej się nie zdażało nadzieja odżyła ale test podziałał jak kubeł zimnej wody.
Ktoś tu jeszcze zagląda ?
Ja jestem nowa na forum z mężem staramy się już 5 cykl i jak na razie du.. blada . Do terminu @ jeszcze 3 dni ale oczywiście nie wytrzymałam i test zrobiłam wynik 1 kreska . Objawy jak za każdym razem przed @ tak więc w tym miesiącu chyba też się nie udało. Jedyna różnica miałam śluz z krwią przez 2 dni co wcześniej się nie zdażało nadzieja odżyła ale test podziałał jak kubeł zimnej wody.
reklama
Aneczka85_01
Może powtórz test za pare dni
Podziel się: