reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Dzięki za odp. powtórzę na pewno tylko te 3 dni to wieczność. Ja raczej cierpliwa jestem ale po 5 miesiacach rozczarowań chcialabym wiedzieć już jak zapewne każda z nas .
To najlepiej pójdź zrób badanie z krwi , w każdym szpitalu odpłatnie możesz zrobić i po godzinie będziesz wiedzieć
Aneczka85_01
Ja objawy na okres miałam chyba do 6 tyg także nic straconego
Andzia369
Witam jestem, Ania, jestem mama Natalki 8 i Laury 6 lat. Staramy sie z mężem o synka ale cos ciezko idzie bo juz rok Jestesmy oboje po badaniach i wszystko jest ok wiec nie trace nadzieji, moze kiedys sie uda, testuje 15.12, czyli za 6 dni- objawow brak
Agu1531
Andzia369 Napisz jak zatestujesz ja robie jutro test chyba że wcześniej @ przyjdzie. Ja mam objawy typowe jak na okres plus ból brzucha i jajnikow od tygodnia czyli u mnie norma ale Pierwszy raz miałam kilka dni przed @ śluz z krwia. W sumie nie ma reguły jak czytałam inne fora to kazda z nas ma inaczej jedne nie maja zadnych objawów inne tak jak ja no cóż Zobaczymy 1 dzień przed i teraz na luzie do tego podchodzę wcześniej trochę ześwirowałam ale jakoś się ogarnęłam w pierwszej ciąży po za spóźnieniem okresu i z miseczki B zrobiło mi się C to nie miałam innych objawów.
reklama
Hej. My zaczęliśmy starania zaraz po ślubie ale miałam coś słaby śluz więc nie wiem czy z tego stresu miałam owulacje w tym cyklu. Jutro ma być okres i już boli mnie brzuch także raczej nic z tego. Ale jak nie dostane to też może zatestuje
Podziel się: