reklama
Marzena20180425
Początkująca w BB
Hej, to będziemy razem czekać. Ja powinnam dostać 11 okres, zobaczymy. Z tym ze piersi bardzo mnie bolą.. i niestety nie zauważyłam dni plodnych u mnie w tym cyklu, brak śluzu, tylko ostre kłucie trwające ok 1 dzień plus kilka kropel krwi takich jasnych. Czas pokaże
Marzena20180425
Początkująca w BB
Krew mniej więcej w środku cyklu. Kilka kropelek jasnej, wcześniej nie miałam czegoś takiego. Jeszcze kilka dni i się wyjaśni. Kiedy będziesz robić test?Hmm, a te kropelki krwi to Ci się zdarzały tak w środku cyklu? No to czekamy. Mnie tydzień przed okresem zawsze bardzo bolą piersi. A teraz nic. Cisza. Chyba że przesunelo mi się coś i nie było jeszcze owulacji...
Krew mniej więcej w środku cyklu. Kilka kropelek jasnej, wcześniej nie miałam czegoś takiego. Jeszcze kilka dni i się wyjaśni. Kiedy będziesz robić test?
To może to kropelki to zagnieżdzanie ? Test pewnie zrobie 12 albo 13 listopada, jak okresu nie dostanę
Marzena20180425
Początkująca w BB
Też mam nadzieję ale my już rok czasu mamy nadzieję i we wszystkim widzę ewentualna ciążę... a a Wy ile czasu? Pozdrawiam
Jesteśmy przed ślubem i nie zabezpieczamy się jakos. Ale takich oficjalnych starań nie zaczęliśmy za miesiąc takie rozpoczniemy będę trzymać kciuki!!!Też mam nadzieję ale my już rok czasu mamy nadzieję i we wszystkim widzę ewentualna ciążę... a a Wy ile czasu? Pozdrawiam
MISTY29 to czekamy razem
Charlie93
Zaciekawiona BB
reklama
Misty29
Fanka BB :)
Piękne kreseczki. Gratulacje raz jeszcze wpadnij do lipcowych mamCześć dziewczyny! Dawno mnie nie było bo troche sie załamałam po ostatnich negatywnych testach... ale teraz jestem 4 dni po spodziewanej @ i zobaczcie te zdjęcia..Zobacz załącznik 916516Zobacz załącznik 916517
Podziel się: