reklama
Charlie93
Zaciekawiona BB
Charlie93. Hejo! Po Twoich ostatnich postach i zdjęciu testu byłam pewna że jesteś w ciąży. Bo kreska była ewidentna. Dostałaś wtedy okres ? Zrób może sobie betę wtedy będzie wiadomo.
Ja znowu dostałam okres...
Cześć kochana. Wtedy dostałam okres... ale teraz 5 dzien spóźnienia i kolejny test pozytywny, zaraz jade na betę potwierdzić
Załączniki
Charlie93
Zaciekawiona BB
To będzie dobrze ) myślę że mozna po cichu gratulować daj znać jak beta
))
Wszystko potwierdzone, bede mamą [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Załączniki
Charlie93
Zaciekawiona BB
Gratulacje :))! Robiłaś jakieś testy owulacyjne? Jakieś rady na powodzenie?
Powiem ci szczerze ze nie robiłam nic, i najlepsza rada na to jest wyluzować... zawsze sie wkurzałam na ta rade „ odpuść i sie uda” ale to faktycznie prawda... po ostatnim negatywnym we wrześniu stwierdziłam ze mam to gdzies miałam gorsze problemy na głowie ponieważ mam umierająca mamę w hospicjum i zajęłam sie tym, na nic nie liczyłam nawet w tym miesiącu bo przytulalismy sie moze 2 razy i to nawet nie w czas płodnych i owulacji... wiec to był złoty strzał trafiło sie jak ślepej kurze ziorko ;p
Charlie93
Zaciekawiona BB
To faktycznie to jest jakiś sposób bardzo współczuję Ci sytuacji z mamą ale teraz ciesz się tym małżeństwem które rośnie w Tobie wszystkiego dobrego. Daj czasem znać jak się czujesz
Mama wczoraj zmarła, ale nie zostawiła mnie samej, dała nam dziecko, dowiedziała sie ze bedzie babcia i spokojnie odeszła
reklama
Podziel się: