reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W oczekiwaniu na testowanie [emoji4]

Charlie93. Hejo! Po Twoich ostatnich postach i zdjęciu testu byłam pewna że jesteś w ciąży. Bo kreska była ewidentna. Dostałaś wtedy okres ? Zrób może sobie betę wtedy będzie wiadomo.
Ja znowu dostałam okres...

reklama
Charlie93. Hejo! Po Twoich ostatnich postach i zdjęciu testu byłam pewna że jesteś w ciąży. Bo kreska była ewidentna. Dostałaś wtedy okres ? Zrób może sobie betę wtedy będzie wiadomo.
Ja znowu dostałam okres...

Cześć kochana. Wtedy dostałam okres... ale teraz 5 dzien spóźnienia i kolejny test pozytywny, zaraz jade na betę potwierdzić
IMG_9430.JPG

Załączniki

• IMG_9430.JPG
    IMG_9430.JPG
    235,7 KB · Wyświetleń: 704
Gratulacje ::)))! Robiłaś jakieś testy owulacyjne? Jakieś rady na powodzenie?
:)

Powiem ci szczerze ze nie robiłam nic, i najlepsza rada na to jest wyluzować... zawsze sie wkurzałam na ta rade „ odpuść i sie uda” ale to faktycznie prawda... po ostatnim negatywnym we wrześniu stwierdziłam ze mam to gdzies miałam gorsze problemy na głowie ponieważ mam umierająca mamę w hospicjum i zajęłam sie tym, na nic nie liczyłam nawet w tym miesiącu bo przytulalismy sie moze 2 razy i to nawet nie w czas płodnych i owulacji... wiec to był złoty strzał ;) trafiło sie jak ślepej kurze ziorko ;p

To faktycznie to jest jakiś sposób :) bardzo współczuję Ci sytuacji z mamą ale teraz ciesz się tym małżeństwem które rośnie w Tobie:) wszystkiego dobrego. Daj czasem znać jak się czujesz :)

To faktycznie to jest jakiś sposób :) bardzo współczuję Ci sytuacji z mamą ale teraz ciesz się tym małżeństwem które rośnie w Tobie:) wszystkiego dobrego. Daj czasem znać jak się czujesz :)

Mama wczoraj zmarła, ale nie zostawiła mnie samej, dała nam dziecko, dowiedziała sie ze bedzie babcia i spokojnie odeszła

Moje kondolencje i wyrazy współczucia :( jedno życie się zakończyło, ale drugie się rozpoczyna :) życzy Ci wszystkiego dobrego, żeby maleństwo zdrowo rosło :)

reklama
Do góry