reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W oczekiwaniu na testowanie [emoji4]

reklama
Ja boję się że zaraz nadzieja pryśnie i dostanę okres, a ta blada kreska na teście to jakaś wada produktu. Przez to myślenie kreci mnie w brzuchu i nie wydaje mi się że to może okres się zbliża, a może stres. Najlepiej pójść na betę ale dopiero w poniedziałek będę mogła... czyli cały weekend przede mną. Może kupię jutro czulszy test i sprawdzę. Trzymam kciuki za Was.

Ja boję się że zaraz nadzieja pryśnie i dostanę okres, a ta blada kreska na teście to jakaś wada produktu. Przez to myślenie kreci mnie w brzuchu i nie wydaje mi się że to może okres się zbliża, a może stres. Najlepiej pójść na betę ale dopiero w poniedziałek będę mogła... czyli cały weekend przede mną. Może kupię jutro czulszy test i sprawdzę. Trzymam kciuki za Was.

Kup kup, zrob jeszcze jeden i bedziesz wiedziala, ale jak dla mnie to juz jest sie z czego cieszyc :)

A my dziewczyny damy rade! Ja wlasnie dostalam @ i oo.. po co mi te testy byly. Juz nie wiem czy codziennie meczyc meza, czy raz w miesiacu. Juz chyba wszystko probowalam..

My też próbowaliśmy i opinii na ten temat jest wiele. Ja jeszcze nie ciesze się bo juz tyle razy widziałam u siebie jakieś objawy i zaczynałam się cieszyć... i wychodziło co wychodziło. Zrobię test jeszcze jutro i zobaczymy, trzeba wierzyć chociaż to coraz trudniejsze

Kup kup, zrob jeszcze jeden i bedziesz wiedziala, ale jak dla mnie to juz jest sie z czego cieszyc :)

A my dziewczyny damy rade! Ja wlasnie dostalam @ i oo.. po co mi te testy byly. Juz nie wiem czy codziennie meczyc meza, czy raz w miesiacu. Juz chyba wszystko probowalam..
Przykro mi. Damy radę masz rację ja odstawiłam wczoraj duphaston I w ciągu 2-3 dni ma przyjść @ A o 15 mam wynik bety. Tak jak pisałam wcześniej wynik pewnie będzie negatywny bo temp.spadla mi dziś do 36.6 i rano test ciążowy z jedną kreska. Więc na wynik bety specjalnie nie czekam

reklama
Do góry